Aamutreeni AVO liikkeitä vahvistellen. Kiva vire ja leikki hyvin, senkin jälkeen kun olin palkannut makupalalla!

*LT

Palloa heittämällä (pojat oli vissiin reissun aikana vähän leikkineet palloleikkejä, kun se tuntuu olevan nyt B mieleen :) ). Ensin pitemmästä matkasta ja heitin heti pallon vastaan. Toinen heitto vasta kun alkoi pysähtymään. Hyvin reagoi. Loppuosaa erikseen eli seisomasta pa, tuli hyvin reippaassa laukassa suoraan pa, siitä lihapullaa.

*Noutoa

Jätin maahan, hain kapulan, hetsasin sillä ja lähetin ennen kuin olin mennyt B luokse. Lähti hyvin, mutta pysähtyi kapulalle mietti ja poimi rumasti, mutta lähti palauttamaan laukassa. Toinen jätin istumaan vein kapulan (hetsasin vähän) menin melkein B luokse, lähetin, sama juttu, paitsi että pudotti vielä ennen kuin oli sivulla. Yks poimiminen läheltä maasta ja sivulle, hyvin teki.

*Liik seisominen

Kokonaisena ok, pelkkää loppua, kiersin ympärillä ja sivulle palkaamaan (en lait istumaan). Istui omin päin kerran...

*Liik maahan

Autoin vähän kropalla, että sain putoamaan tosi nopeasti, palkka heti

*Seuraamista

Pidempää suoraa, muutama käännös. Edisti?? Ehkä kokeessa matalammassa vireessä ok, jos joskus ongelmana joskus että liian takana ja nyt edessä niin keskiarvo ok? ;) Yhdessä pätkässä otin lelulla lennosta lähtöjä ja palkkaa paljon, asenne hyvä!

*Kaukot

Lennosta avulla nopeasti maahan, ylipitkä matka i-m-i-m, napakat käskyt ja napakat suoritukset! Kehuin palatessa ja lihapullaa sivulta.

*Hyppy

Ensin palkkasin hyppy+istu, sitten kokonaista, hyppäsi takaisin vinostakin pelkällä pään kallistamis avulla :) paljon nakkia