Käytiin lenkin varrella viimehetken fiilistelyt leirintäalueen nurmella. Risty oli ladannut pattereita muutaman tunnin tarhassa ja ihmetteli varmaan muutenkin kun oltiin vapaapäivällä ja ei oltu treenattu muuta kuin aamulla ulos lähtiessä yks vaivainen metallin nosto/tuonti sivulle (joka muuten meni tosi hienosti). Eli lelu taskuun ja Visulahteen. Blondi oli jo matkalla sitä mieltä, että voitasiin tehdä jotain, haistoi lelun taskusta ja koitti kaikin keinoin saada sitä itselleen. Tarjos tosi hienoa seuraamista mm.

*Vauhtiseuraamista ja jäävät

En näyttänyt lelua vielä, vaan otin hihnan pois, läppäsin kylkeen ja sanoin "tehdäänpä hommia". On jo oppinut, että Varman jättö sivummalle yms. tarkoittaa, että pääsee hommiin ja oli heti tosi tormakkana. Otin seuraamaan lennosta ja oli kyllä tosi tohkeissaan, jopa painoi, edisti ja pomppi (juoksussa). Jatkoin rauhassa, mutta innostavasti, poukkoilusta uusi "seuraa" ja kun teki tosissaan töitä niin lelu esille ylävasurista, pieni saalistus ja päästin kiinni, taistelua ja luovutin saaliin B:lle. Ai miten hyvin se leikki! Tuli jopa tarjoamaan pienen juoksulenkin jälkeen lelua mulle takaisin, josta vähän taisteltiin, löperöstä otteesta sain nykäistyä lelun pois ja jatkoin seuraamista. Tosi hyvin, tein pidemmän suoran testataksesi ennakoiko jääviä, ei mitään merkkiä, tehtiin mol jäävät, jotka oli tosi napakat. Palkkasin molemmista erikseen, hetken kehuin ensin asennossa ja sitten lelu, jota saalisti tosi raivokkaasti, puri mua jopa ranteeseen kun aliarvioin Blondin nopeuden. :) Tämä kertoo, että yritti oikeasti saada lelua ja mä olin vaan liian löperö. Leikittiin oikein ajatuksella, en pitänyt kiirettä lelun pois saannilla ja suorittamisella vaan keskityin pitämään hauskaa koiran kanssa. :) Lopetin ajoissa, toivottavasti fiilis kantaa huomiseen!

Tosi kiva olo lähteä huomenna, lupaan keskittyä meidän kahden tekemiseen ja piut paut muulle. Pisteistä viis kunhan tehdään paketti hyvässä vireessä ja keskitytään nauttimaan yhdessä tekemisestä.