Työkeikka Kuopioon ja pitihän siihen yhdistää treenit myös. Satsu tuli kaveriksi ja vuokrattiin KPSHn kiva keinonurmipohjainen halli. Wemu aloitti ja sitten oli Ristyn vuoro, pätkäisin puolesta välistä ja jatkettiin Ryttiksen jälkeen.

*Seuraamista

Otin Ristyn halliin suoraa autosta ja ajattelin tehdä Satsun käskyttämää seuraamista ilman sen kummempaa liekitykstä. Eipä toiminut. B oli ihan pihalla, katseli hallin seiniä ja seinustalla olevia häkkejä, kummasteli mattoa ja oli ihan huuhaa. No liekitin vähän lelulla ja sitten ihan lyhyttä pätkään ja palkkaa. Eli ei kestä tällaista oudossa paikassa, täytyy tehdä paremmat alkuherättelyt. Satsu kysyi, olenko tehnyt liikaa "hurlumhei" seuraamisia, täytyis varmaan tehdä ihan rauhallisia aloituksia myös, että vire kuitenkin kestäisi vaikka palkkaa ei ole etukäteen esitelty. Mutta kaikesta huuhailusta huolimatta leikki kivasti ja heräs tekemäänkin!

*Ruutua

Alusta rutuun ja kun rupesin hetsaamaan "missä ruutu" niin B suihkas jo sinne. Uudestaan kauempaa ja ilman alustaa, tää menee nyt paremmin kuin ennen.

*Liik ist

Ok, mutta täytyy koittaa olla itse vähemmän "kiero" olla tuijottamatta koiraa, rytmitä askellus ja käytä avustajaa. Parempi tääkin kun viimeksi Satsun kanssa nähtiin.

-----------------

*LT

Kiertämisen kautta stop; hyvä. Maahammeno näpeille: ei osaa-> tee ihan lähellä; koira edessä ja itse peruuttaen ja siitä maahan.

*Noutoa

Aargh... Tää ei koskaan onnistu heti kun Satsu on katsomassa. Pureskeli niin perkuleesti, suora palutus ok, maasta poimimisessa pelleili ekaa ja kiesin aika kovasti+kapula suuhun, toinen ok. Säädettiin taas pitoa, ei noi muutkaan voi onnistua jos se viimeinen ja tärkein pala kusee. Eli pidä kuonosta kiinni niin kauan kun epäilys mäkläämisestä! Vapautus joskus myös ilman luovutusta; saa juosta "vapaa" käskyllä heitetyn namin perään ja pudottaa kapulan. Loppua kohti alkoi vastaamaan hommaan ja piti jo ihan rauhassa ja teki hyppynoudon lopun hienosti!!

*Kaukoja

B oli jo ihan plääh, m-s vaati monta käskyä, lähempää kerran onnistuneesti ja kiitos.

Tulipahan taas treenattua melko setti, KIITOS SATSU KOUTSAUKSESTA TAAS!!