Eeva "lajirikkuri" Nomeili (taas, huolestuttavaa), joten treenattiin tänäänkin yksin reippaan aamulenkin jälkeen Urpolan jaliskentällä. Nää oli jotenkin kivan ja helpon oloiset treenit, olin kait sopivasti hyvin miettinyt mitä teen ja kuljetttin kentällä ja tehtiin juttuja eri puolilla kenttää. Nouto kikkailu jäi harmittamaan, muuten hyvä fiilis.

*Seuraamista

Pa tuloja, Blondi oikein "hyppäs" sivulle. Namia. Seuraamista suoraa ja muutamia käännöksiä, kaikkia askellajeja ja vapautus + namia kun teki hyvin töitä. Tää tuntui paremmalta kuin eilen.

*Ruutua

Olin aluksi tehnyt ruudun, B odotti aidassa kiinni. Kävin kuitenkin näyttämässä paikkaa vielä seuraamisen jälkeen ja lähetys pa:sta; hyvin meni stoppasi ja lihapulla lensi. Kutsuruutu ja namia ja yksi ilman alustaa lähempää ja laitoin myös maahan. ok. Loppu erikseen: kutsuin enkä auttanut tarpeeksi-> tuli seuraamaan väärälle puolelle. Ei osaa vielä...

*Liiks ist

Taas vain kerran ja istui tosi hyvin ja palkka heti

*Tolpan kiertoa (vähän lörppöä), sain kuitenkin irtoamaan niin että tehtiin 1 hyvä stoppi. Maahanmenoja edestä, välillä ok, välillä näpeille. Pitäis osata heittää sitä namia myös vasurilla!

*Kaukoja

Jätin istumaan, joka selvästi oli B mielestä luoksetulo (vaikka ainakin luulin sanoneeni kaukot), koska hyppäs ekaan siirtoon ihan jumalattomalla loikalla eteenpäin (sekunnin murtoosan oli varmaan syöksymässä sivulle). Uusinta maasta aloittaen ja nyt pelitti ihan ok. Matkaa ei läheskään kisamatka, mutta jahka sais nyt varmuuden niihin siirtoihin. m-s nousee vinoon, KÄYTÄ NAMIN HEITTOON VASURIA!!

*Noutoa

pito, kutsu ja poimiminen ok, leikittiin suorasta vapautuksesta ja jopa sylkäs kapulan vauhdilla kun lähti lelun perään. Kut oli ihan lelu fiiliksissä ajattelin tehdä noudon lennossa eli hetsasin kapulaan, pidin pannasta kiinni ja heitin ja lähetin siitä. Nojoo menovauhti hyvä, poimi muist. läimäsyn kera, mutta jäi seisomaan kapula suussa perkule! Uus hae ja tuli tooooosi hiippaillen sivulle, liekkö suunnitellut omille teille lähtöä vai pudottamista. Tein vielä 2 kokonaista tavallista sivulta, suht ok, mutta ei läheskään yhtä hienoja kuin ed. päivänä, paitsi plussaa lopun pidosta joka oli tosi rauhallinen. ÄLÄ HETSAA ENNEN HEITTOA!!!!!

Loppuun suora luoksetulo ylipitkästä matkasta, Blondilla tosi hyvä vauhti ja asenne (korvat vaan läpsy ja tanner tömisi :)), autoin pa et sain heti suoraan. Namia ja sitten leikittiin taas.