Saaran, Sarin, Arton ja Ismon kasvattajan sekä sakemannien + muksujen kanssa treenaamassa. Tehtiin kaksi kiekkaa vuorotellen. Sika kuuma edelleen ja Bn juoksu hehkeimmillään, suht hyvin pelitti kuitenkin.

Ruutua; bongausta kaukaa, Arto vei kupin niin että B näki. Juoksi ihan lujaa, mutta etsiin silmillään kuppia ja hidastaa lopussa (tietty luonnollista kun sihtaa kupille..). Perään läheltä muutaman kerran paikkaa tyhjään ruutuun. Menee hyvällä asenteella, yhdellä seissillä pyörähti aika sivuun, josta korjuutin. Maahan kerran. Paikka ei taida olla oikein selkeä edelleenkään, juoksee kyllä keskikohdan kautta, mutta stopilla vähän mihin sattuu.

Noutoa; ensin hurluutin leluun, vaihdoin kapulaan ja pidin pannasta heitossa- lähetin ja palkkasin lennosta kun oli kääntymässä takaisin. Hyvä! Paitsi irrotti kapulasta vasta luvalla, jahtas sen kanssa kyllä lelua :) Tästä jatkettiin hypylle; vaihdoin ruokapurkkiin (muistutin näyttämällä ja taskuun) ja kokonainen kisamainen. Mennessä ei tainnut nähdä kapulaa, heitin aika kauas, tsekkas jonkun vaalean kukkatupsun, mutta bongas kapulan kuitenkin pysähtymättä, ok poimiminen ja laukalla takas :)) Vapautin sivulta kapulan kanssa ja maksalaatikkoa. Tästä tuli hyvä mieli!

------------------------------

Tunnari; kasa ja oma piilossa nurmen seassa. Vein itse. Lähti vasta toisella köskyllä vähän varovasti (ei kuullut käskyä?), haisteli kyllä, mutta ei kyllin huolella ja toi väärän, kiire? Ei palkkaa, kävin asentamassa omaa ja sitten löytyi. Kauhoi vähän ja tais inasen pyörittää suussa, mutta aika siisti palautus. Ismon kasvattajan 10v pojan kommentti:" Ooo miten se osaa tuoda tuon kapulan noin hienosti suoraa sivulle ihan itse??" :)

Stoppeja; erilaisilla leikeillä

Kaukoja; kuppi takana-- tää häiritsee aika paljon.. Peruutti ihan sikana. Täytyy kokeilla tätä vielä vähän pidemmällä välimatkalla (siis koiran ja kupin välillä) ja jos ei toimi niin unohtaa.

Loppuun vielä yksi ruutu; vein itse kupin ja lähetin kaukaa. Ok ja sai paljon maksista :) Väleissä odotti maassa tarkkana ja tuli hyvin mukaan kutsusta.

Kiitos kivoista treeneistä!