Eevan ja Tempon kanssa hallilla. Tempo treenas ensin ja B tuli liekittymään viimeisten liikkeiden ajaksi. Hurjuutin lelulla alkuun aikalailla ja sainkin sitten varsin ääntelevät treenit aikaiseksi. Kiva kun mielentilaan löytyy nyt eri vaihteita, mutta täytyis oppia säätelemään niitä myös...

*Ruutua

Jätin istumaan, vein lelun, palasin luokse ja otin pannasta kiinni, hetsasin ja lähetin. Meni tosi hyvällä vauhdilla, mutta kun lelun kohdalla hihkaisin oikein riemukkaasti niin jätti lelun maahan ja palasi mun luokse iloissaan ilman sitä. Palkkasi sitten kädestä namilla. Eevan lemuava lihapullalaatikko tais saada ajatukset muuhun palkkaan. Tein välissä muuta ja ruutua uudelleen ilman alustaa lähempää ja nami lensi stoppiin, kerran laitoin matkalla hyppäämään, seis ja siitä "ruutu"; vähän mietti mutta löysi ruutuun!

*Liik ist

Kisamaisesti kokonaisena ja teki!! Piti varmistella pönttö sen verran, että vilkaisin olan yli että jäikö. OK oli istunut ja paluu rauhallinen.

*Seuraamista

PA:t suoremmant kuin ennen joulua, kommentoi Eeva. Vähän painoi ja äänteli, mutta paransi kun jatkoin. Palkkasin lelulla.

*Nouto

VIrhe ottaa tähän väliin, oli aika rauhaton lelu riehumisen jälkeen ja sai huomautella pureskelusta. Takaperin ketjutettuna ja loppuun kokonainen. Läppäs nostossa vähän tassulla, mutta muuten ok!

*Stopit hypyn kautta, ok

*Tunnari

Molemmilla laudoilla, välissä muuta, toisen toiston tein ihan viimeisenä ja paljon makkaraa. Aika diipadaapaduu oli haistelu ja ekalla jäi seisomaan ensin laudalla ennen kuin aloitti haistelun. Mutta paremmin tää nyt menee kuitenkin kuin syksyllä, treenataan lisää.

*Kaukoja

Jätin ja menin aika kauas, Eeva huitoi takana ja oviaukko oli seläntakana+ pihalla porukkaa. Teki ihan omiaan; tarvi seisomisiin monta käskyä, teki itse ylimääräisiä vaihtoja, vinkui ja peruutti. Plääh...