Mun koulutusvuoro, olipa Avo ryhmässä eteviä koiria :) Otin Ripan mukaan ja hyvä niin- meitä oli pro ryhmässä vain 4. Treenasin Johannan parina:

*Vauhtinouto; heitin kapulan ja lähetin Ristyn liikkuvan kapulan perään. Meni kovasti ja poimi nopsaa, mutta haukkui mennessä/ ennen nostoa :(  Laukassa takaisin ja palkkasin lennosta leluun n. puolessa välissä. OK (paitsi haukkumista pitää tarkkailla).

*Seuraamista: Johanna käskytti ja B oli alussa aika kuutamolla. Ottaa kovasti häiriötä kun Niina teki Miran kanssa samaan aikaan ja hallissa kaikuu+ ollaan niin lähekkäin. Mutta hyvää treeniä. Petras seuraamisen edetessä, mutta matkan jatkuessa alkoi tulla vinkumista varsinkin askeliin. Paljon vasureita ja mukana tais olla ihan hyviäkin (tuntui ainakin helpommalta kävellä), en tajunnut kysyä Johannalta miltä näytti. Muutenkin vinkuminen oli tänään taas herkemmässä, koitin kieltää mutta ei siitä kyllä paljoa apua ole... Olikohan lähestyminen huono: B oli odottanut autossa yli tunnin ja otin sen suoraa halliin?

*Hyppynouto: Kisamainen. Tosi huono (vino) heitto multa, mutta B selviytyi hienosti! Vähän pyöritti kapulaa sivulle tullessa, mutta otin luovutuksen yli rauhallisesti ja paransi otetta kun kehuin+ käskin pitää, silittelin ja kokeilin kapulaa ennen irrotuslupaa.

*Istuminen. Muutama istuminen ensin lennosta (edessä), sitten Johanna ohjasi. Istui, mutta vois olla nopeampi? Tehtiin sitten muutamia toistoja ja tais vähän petrata.

*Luoksetulo: Johanna heitti lihapullaa mun selän takaa ja sitten heitin itse, väliin tehtiin suora. Tuli hyvällä vauhdilla ja stoppailikin ihan ok. Miran puuhat seläntakana häiritsi ja suora tuli pienillä "pompuilla" ja vilkuiluilla taakse kun tarkkaili toisten tekemistä. Häiriö treeniä siis tarvitaan!

*Kaukoja. Ajattelin palkata eka seiso, mutta nyt ei oikein pelittänyt. Nousi ylös n. 3m mutta pidemmästä matkasta ei hajuakaan. Sitten kun käskin uudestaan ja painostin vartalolla, rupee vinkumaan ja peruuttelemaan. Plääh.. itsehän olen tehnyt näitä nyt vaan läheltä :( Sorruin sitten heti "namit käteen pelleilyyn", hyi Maarit!

*Tunnari: Alku kisamaisesti ja omaan kääntymiseen vapautin ja hetsasin vähän kapuloille. Meni hyvällä vauhdilla, nappas ensimmäisen eteen sattuneen kapulan (oman viereinen), sylkäisi sen samantien pois ja vaihtoi oman. loppu ok. Olis ehkä pitänyt muistuttaa ennen kapuloita jotenkin? Mutta tajus kuitenkin vaihtaa, eikä vaan tuonut väärää :)

---------------------------------

Vinkumista oli nyt enemmän kuin viimeisissä treeneissä. Oliko lähestyminen/aloitus hätäinen, tekeekö häiriö sen vai sorruinko (ainakin kaukoissa) houkuttelemaan nameilla? Noudot vauhtitreenillä muuten tuntunut tosi kivoilta, mutta pitäiskö kiin. huomiota siihen haukkumiseen? Haluisin nyt kuitenkin korjata sen noudon asenteen, mutta meenkö p ellää puuhun jos ääntelee jo muutenkin ja annan haukkua siinä?