No ei nyt ihan pellossa koko viikonloppua :) Kun oltiin iskän synttäreitä juhlittu koko viikonloppu niin tänään oli pakko jo vähän treenata. Blondi on ollu tosi röyhkee hurjus pihalla, haukkuu ja koittaa saada Varma-mummelia juoksemaan keinolla millä hyvänsä. Turhaumaa häkissä/ pesuhuoneessa asustelusta vai mitä?? Koitin saada sitten tekemään asioita kunnolla ja keskittymään, ei vaan suihkimaan mitä sattuu.

*Seuraamista

tai oikeastaan pelkkää perusasentoa. "Seuraa" ja kun tuli vauhdilla ja hyvin pa ja oli siinä hiljaa sai lihapullaa. Yritystä kyllä, mutta myös vähän ääntä, palkkasin vasta kun oli hiljaa ja oikeassa paikassa.

*Kaukoja

Yliyrittämistä... Seisomiset hyvin, m-s peruutti nyt enemmän kuin pe (silloin ei peruuttanut yhtään), maahan mönki tai pomppas taas eteenpäin. Tehtiin ihan läheltä vaan, palkkaa sivulta.

*Noutoa

3xpito, 2xkutsunouto, 1xpoimiminen ja pa. Alussa pureskelua, mutta rauhoittui. Odotan sivulla, että itse nostaa pään ja ottaa kont ennen kuin otan laipasta kiinni ja kehun (perjantain oppeja)

*Liik ist

Perjantain opeilla, en oikein tiedä osasinko itse vieläkään, mutta B istui hyvin, luulisin. Ainakin tuntui et istui nopeasti.

Oli jo pimeää, joten en kaivanut ruutumerkkejä esille. Huomenna kotiin, jospa siellä olisi taas tomeraa treeniseuraa vinkvink