* Ruutua

Vauhtia ja pitkästä matkasta lelulle kun leikki taas hyvin. Ensin vietiin lelu yhdessä, toinen mä vein lelun (R istui) ja jäin matkalle lähettämään + ruutuun leikkimään. Meni suoraviivaisesti ja ok vauhdilla. Läheltä paikkaa alustalle, ekalla kiepahti vähän alustan sivuun, laitoin maahan (meni hyvin) ja menin palkkaamaan luokse. Toinen lähetys läheltä, kiepahti taas alustan viereen, odotin hetken ja korjasi alustalle. kehuin+ kävelin lähemmäs heittämään palkan.

*Liik ist

Imutin namilla mukaan IS-TU vas ja oik jalalle rytmitettynä ja kun istahti palkka kädestä. Teki hyvin ja petras koko ajan kun tein 3 tois!

*Kaukoja

m-s läheltä, sylkäisin namin yli. s-m, autoin namittämalla kädellä lähellä, ok. m-i 15 metristä, tulin sivulle palkkaamaan ja i-m sama, molemmat teki hyvin!

*Askeleita

ask oikealle, ok, vasemmalle tarvii apuja. Taakse ok.

*Tunnari

Läheltä poimi ja sivulle ok. Lisäsin matkaa, menin vauhdilla, mutta mietti ja tassuili nostoa, palautti laukassa ja sylkäisi n. 1m ennen mua. Odotin ja olin hiljaa ja viimein sain sivulle saakka (taisin joutua vähän potkaisemaan kapulaa kun jäi taivastelemaan). 1m mun lähellä näyttää olevan hankala paikka, sylkäisee mielellään siihen, vaikeampi selvästi kentällä kuin kotona. otin myös luoksetulon kapula suussa 10m, tuli hyvin, mutta pudotti 1metrissä. Pelasin niin kauan et sain sivulle kapulan kanssa ja super palkka plääh!!