Viimeinen kerta M&M kilpailevien treenejä, koleaa, märkää ja pimeää. Treenin aiheena merkki ja suunnat, kokeiltiin ekaa kertaa merkin opettamista:

Blondin mielestä keksi_mitä_tuo_akka_haluaa treenit on kamalan hauskoja. Tajusin, että en oo taas hetkeen opettanut mitään ihan uutta ja B oli ihan tohkeissaan kun sai itse miettiä mitä haluun sen tekevän. Naksuttelin, pistin kiertämään, ohjasin kädellä ja kokeilin oikeastaan kaikkea muuta paitsi en pistänyt merkin taakse mitään konkreettista paitsi kerran ruokakipon ja musta se ei ollu paras juttu. Luulen, en siis tiedä, että B oppis tän tosi nopeesti kun antaisin sen vaan itse yrittää, vähän niin kuin aikanaan opetin alustan. Tänään se koitti ensin tarjota kaikenlaista konkreettista merkkiin liittyvää, eli läpsiä, purra ja jopa noutaa kartiota. Mutta nopeesti myös hokas, että siitä ei kostu mitään :) Meni muutaman kerran tosi nokkelana töröttämään merkin taakse, etevä Blondi!

Suuntia kokeiltiin ruokakipolla, eli B merkille seisomaan ja siitä ohjaten sivulla olevalle kupille. Vähän oli pihalla, mutta kyllä se niille sitten kipitti tohkeissaan kun aikani huidoin. Ei tainnut aina siinä pimeässä kunnolla nähdä missä se hiivatin kupponen oli.

Alussa tehtiin porukalla po, B istui. Pari kertaa vaihteli etujalkojen paikkaa, kielsin. Rauhallisesta istumisesta kehuin. Pimeydessä taisi olla jotain epäilyttävää kun mulkoili sinne  niin keskittyneesti. Tehtiin porukalla myös kontaksi treeniä ja seuraamisia muita kierrelle, hyvin skarppas vaikka olis halunnut katsella ohikulkijoita. Eevan kehut lähellä on paaaha paha häiriö.

 Muiden vuorojen aikana otettiin palat kaukoja, palkat yhdestä siirrosta; inhottavaa mennä maahan märälle ja kylmälle asfaltille. s-i peruuttamisen kautta ja m-s ajoin myös vähän peruuttamaan kun meinas jostain syystä tehdä niitä eteenpäin.i-s heittää jalkoja hyvin taakse. En viitsinyt hangata kauheesti maahanmenoa kun oli selkeesti inhottavaa ja hidasteli sitä. Tiedän että pitäis treenata tätäkin, mutta kun meni pari kertaa kunnolla (vaikka hitaammin kuin norm) niin riitti mulle. Musta on tullut muuten aika hyvä namin sylkäisijä ja B osaa ottaa jo koppiakin :)

Pitoa tietysti myös, parissa erässä. Lopussa nappasin nenille kun alkoi taas mäklyämään ja ei tuntunut pelkkä kieltely auttavat, taisi osua oikeaan hetkeen kun suu rauhoittui kuin seinään ja piti sen jälkeen tosi hyvin! Seuraava yritys hyvin, jee! laitoin lopuksi kapulan maahan ja ennen kuin oltiin keretty vaihtaa paikkaa B nappas sen suuhunsa ja kiikutti tomerana sivulle. Ja piti hyvin! Välitön palaute kun osuu oikeaan hetkeen niin näyttää Blondikin ymmärtävän, mitä siltä haluan. Samallaisia oivalluksia lisää kiitos!

Vaikka olosuhteet oli inhat niin B oli tosi söpö ja yrittelijäs + kovin innokas puuhastelemaan :)