Viikonloppu meni Karkun perinteosessä erkkarissa, telttaa pystyttäessä la iltana vähän huvittelutreeniä, muuten vaan näytelmiä. B oli vallk ERI 4 ja sai arvosteluunsa maininnan erinomaisesta esiintymisestä. Kätevää esittää koiraa, joka osaa seisoa, peruuttaa oikeaan paikkaan ja tehdä tiukan täyskäännöksen ;)

Tänään treffattiin Satsu kanssa sitten KooKoon hallilla, Piu ja Welmu pääsi matolle ja me saatiin tilanne tsekkaus. Wemma treenas eka, B sitten (kentällä), Piu välillä ja loppuun B otti toisen setin (hallissa, Konsta oli just levittänyt lelut eikä halunnut enää kentälle :)).

*Ruutua

Spekuloitiin nyky tilannetta, näyttäminen taitaa toimia paikan hahmottamiseen. Kutsuruudussa (itse kokoajan ruudussa), ei ehken sellaisenaan järkeä, ei havainnoi ruutua. Motivaatiota pitäis saada jotenkin paremmaksi viel, kuppi ruutuun välillä?

*Tunnari

Just kun sovittiin, että tukkista saa jos pelleilee, B teki hienon tunnarin :) Vieraat 2 kasoja ympyrässä, oma klo 9. Meni, seisoi oman päällä ja kesti tovin ennen kuin löysi, mutta malttoi haistella (vähän hämmensi kapuloita). Palauttikin sivulle saakka, pureskellen kylläkin.

-----------------------

Tunnarista intoutuneena Satsu halus noutoja:

*Hyppynouto

Kapula eteen, minä hypyn taakse: tuli ensin hypyn ohi (en kyllä sanonut hyppy). Uudelleen-ok. Tässä välissä karkas huuhailemaan Satsun kassille ja sai tukkista: kanavat aukes kummasti ja teki hienon kokonaisen hyppynoudon (paitsi varasti Satsun "käsky).

*Metalli

Kokonainen: ok. Taidettiin tehdä kahdesti

*LT

Satsu heitti lihapullaa stoppeihin; ok. Maahan pelkällä suullisella :)

*Kaukot

Teki kaikki siirrot ekoilla, S-M tulee eteenpäin. Tää käytävä käsk. sarjassa lähempää, auta polvella. Jos tekee yksin:ok, sarjassa aina eteni. Ei saa antaa tehdä virhettä sarjassa kokoajan, käy auttamassa lähempää.

Vähän leikkimistä,seuruuta ja istuminen loppuun. Ei kannata tehdä istumista lelulla- kyttää ja seisoi nytkin ekan ;)

--------------------------

Pikku Piu pääsi Blondin uimakouluun joelle: hyppäs metrisellä loikalla jokeen ja todisti osaavansa uida :)

--------------------------

Periaatteessa näyttää, että B osaa voi liikkeet, nyt vaan täytyy saada motivaatio, mun auktoriteetti ja B yrittäminen kestämään liikkeiden tomeraan tekemiseen. Mun pitäis osata olla tosi jämpti ja kertoa että ei käy, jos B alkaa oikomaan ja lusmuilemaan/ jullittamaan. Se osaa kyllä olla tosi ovela bitch vaikka myös söpö ja hauska spanieli. En saa vajota houkuttelemaan ja lahjomaan! Täytyy keksiä myös asioita/ palkkaamiskeinoja joilla saa motivaation ja yrityksen tosi korkeelle. Tää onkin haasteellista kun ei oo siiiika ahne ja leikkiminenkin niinjanäin. Mutta siis positiivista; se osaa paljon juttuja :)

Kiitos Satsu taas valmennuksesta ja antoisista treeneistä! Pappa teki taitavasti ja on niin symppis :) Pikku Piusta puhumattakaan :))

-------------------------

Lapsi ja koira; samat ongelmat. Oon vissiin kaikkinensa vähän löpsöollyt tällä ekalla kiekalla koska samanmoisia auktoriteetti ongelmia tuntuu olevan 4v uhmaisen ihmispienen kanssa ja Blondin spaanielin kanssa. Oppia ikä kaikki vai miten se nyt meni. Olin vapiksella kuitenkin aika ahkera ja uudelleen istutin nurmikolta koirien pissimiä kuloja :) Turhaa vai?