Iltatreeniä Saaran ja Sirkun kanssa, Konsta ja Arttu leikki sujuvasti kentän reunalla. Oon kovasti miettinyt tätä meidän treenaamista ja Satsun kanssa pitkä puhelin auskultointi ja Saaran kanssa spekulointia. Lienee parasta kiinnittää nyt huomiota asenteeseen, mielentilaan ja pilkkoa treenejä pienemmäksi. Täytyy pitää paremmin kirjaa mitä treenataan milloinkin. Optimaalinen mielentila ja optimaalinen suoritus :) Kiitos Saara hauskoista treeneistä, Sipi teki tosi hienosti!

Sirkku teki ensin ja toisen kierroksen perään, B teki vain yhden setin.

*Kontaktia ja alkuja

Jätin maahan, kutsuin mukaan ja "seuraa" perusasentoon, palkkasin kun tuli hyvin ja piti kontaktia. Kerran sama+ pienellä viiveellä maahan, hieno! Palkkaa rasiasta.

*Ruutua

Jätin Bn istumaan pitkään matkaan ja menin itse ruutuun, näytin paikkaa "tässä ruutu", seisoen kutsuin "ruutuun" ja pyöräytin kädellä oikeaan paikkaan jossa sai kehut ja ruokaa rasiasta. Vähän lähempää, niin että jäin itse ruudun ulkopuolelle ja seissistä hetin lihapullan. Hyvä! Kolmantena sama kuin ekaksi eri suunnasta. Tuli joka kerta lujaa :)

----------------------------

Kotona (helpompi paikka) tehtiin loppu neu rasian kanssa tunnari. Kasaelma vieraita, oman n. 15cm päässä. Vein kapulat, menin B luokse, muistutin ruoasta (kuppi seläntaakse), tein alkukääntymiset (istui hyvin) ja lähetys. Meni reippaasti, haisteli reippaasti, otti oman heti kun löysi (taisi vähän kauhaista tassulla), tosi rennossa ja reippaassa laukassa takaisin. Aika höllä ote (oma roikkui huulessa), mutta pysyi suussa kun kehuin ja vapautin :) Tästä sai syödä ruoan :) Hyvä B!