Aamulla ulos lähtiessä sai olla aika vikkelä sumupullon kanssa et kerkesin "kuittamaan" joka vinkaisun. Selvästi kuitenkin osuin ajotuksessa edes melkein oikeaan, koska vinkuminen väheni ja Konstakin ihmetteli toisella uloslähdöllä, että "Äiti, miksi Risty ei vingu?" Äiti kouluttaa vastasin :)

Aamulenkin jälkeen tehtiin pien treeni Lähemäen kentällä. Autosta ottaessa koitti vinkua- suihkua- ja hilojeni yhtä pian kuin aloitti. Muuten treenin aikana ei sitten tarvinnutkaan suihkia, tosin pari pientä "viik" olisi kyllä pitänyt, mutta olin armotta myöhässä, lörppö minä!

Ruutua:

Kupille-tyhjään (palkka seisahtumisesta)-kupille. Meni hyvin ja reippaasti ja bongas tosi makeesti (ja oli alun hiljaa!)

LT:

Merkit ja kisamatka. Ekan jouduin ryntäämään vastaan ja palauttamaan stoppipaikalle, toinen onnistui jo hyvin. Kolmas suoraa ja sitten uudestaan, onnistui! Sitten toisesta suunnasta ja viimeinen suoraa. Nyt alkaa haistaa jo pientä ennakointia (tuli kaikki kuitenkin laukassa, eikä koittanut pysähdellä itse), seuraavalla kerralla töytyy ottaa joku heittämään. Sitten namia heitellen maahanmenoa ja kerran stoppi, tässä osaa kyllä tosi terävänä!

KAUKOJA:

Läheltä, toisessa kädessä nami ja toisessa sumu. Teki tosi terävänä ja hiljaa :) Peruuttaa seisomisissa, pitäisköhän tätä alkaa korjaamaan...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siis se oli hiljaa! Selvästi tajuaa, mistä sumu tulee eikä tykkää siitä. Koittaa mielistellä mua, joka toisaalta tekee sen tosi tarkaksi ja kuuliaiseksi. Mun pitäis osata olla tässä kohti nyt tosi reipas, eikä alkaa pyyteleen anteeksi söpöltä pikku vullukalta.