Maanantai aamuna tein pikku treenit töissä. Ensin tunnari: vieraat 2-3kapulan nippuja ja oma seassa (tais olla ympyrä). Meni vauhdilla, sohi vähän tassulla ja palautti osittain laukassa. Pudotti kun oli kääntynyt sivulle; palkkasin koska oli oma :)

Tein myös vähän kaukoja, lyhyttä sarjaa läheltä; teki hyvin ja ei edes äännellyt paljoa! Liik ist hyvä- suorapalkka. Viedyn metallin nouto: meni vauhdilla, huuhaili (haisteli vieressä ollutta laatikkoa) ja poimi vasta sitten, paluu ravissa. En palkannut ja uusiksi; ripeämpi tarttuminen ja pa -siitä saikin sitten jo palkkaa. Lt pysäytyksiä; nyt tuntuis maahankin toimivan! Pirun liukas lattia, mutta jarrutuksessa oli asennetta! Pa siirtoja; tosi hyviä! Hyvä Blondi!

Illalla vielä ennen kotiin lähtöä tunnari, muuten sama kuin aamulla mutta rivi. Haistelu on kyllä aika hätäistä, mutta oma tuli! Puree ja pyörittää vähän palauttaessa, mutta näyttäis tässä nostavan herkemmin laukkaa kuin tavan noudossa :)

---------------------

Tiistai aamuna kävin Launialan parkkarilla, tarkoituksena ottaa tunnari ja ruutu (jota on otettu nyt luvattoman vähän.) Viereisellä pellolla oli lasten hiihtokisat, ei haitannut Blondia. Tein ensin ruudun ja vein sinne kupin valmiiksi. B autosta, pieni pätkä seuraamista ja askeleita (palkkaa) ja sitten otin pa ja kysyin "missä". Piti aika tiukasti kontaktin, mutta lähetin ja hyvin lähti! Näytti jopa, että havainnoin ruudun merkkejä, ei sihdannut pelkkää kuppia ja meni reippaalla vauhdilla. Uudestaan alustalle; hyvä! Sitten erikseen loppua; kaukaa maahan -ok ja seuraamaan- puski väärälle puolelle. Otin helpommasta kulmasta ja lyhyemmästä matkasta uudelle-ok. Sitte vielä tyhjään ruutuun: meni takaa yli (seis myöhässä?), sanoin uudestaan "ruutuun" ryykäs eteenpäin ja "seis" ja stoppas napakasti keskelle. Hyvä Blondi! Kerran vielä lähempää tyhjään ja seis paremmin ajoitettuna stoppaso hyvään paikkaan ja lihapulla lensi heti.

Tunnari: vieraat pikku kekoja ja oma seassa (ympyrä), lähetin aika kaukaa ja meni sikamaisella vauhdilla, sekoitti kapulat tassulla, mutta löysi oman ja palautti osin laukassa!

Illalla töistä lähtiessä vielä tunnari; eka onnistui niin kuin edellä, sitten piti pyytää Eeva katsomaan ja kokeilla uudelleen; tuli väärä (rauhal luovutus, ei palkkaa). Kävin laittamassa omaa uudelle ja lähetin Blondin uusinnalle: nyt tuli oma. Ei pitäis uusia...