Loppuviikosta tehtiin tunnaria  ja kaukoja kaupalla. Tunnarissa tuntuis olevan nyt joku ahaa-elämys kausi menossa, Hyvä Blondi!

Lauantai reissu etelä-suomeen ja Hyvinkään koiraurheilukeskukseen treenaamaan. Mua jännitti ihan pirusti kun Satsu, Pekkaja Riitta oli katsomassa. Numa treenas ensin pätkän, sitten Risty ja toinen kierros.

*Seuraamista

Alkuun herättelyksi muutama pa tulo ja pätkä seuraamista, vinkui alkuun, mutta muuten tais olla ok..

*Ruutua

Alustalle, vietiin yhdessä. Ensin läheltä ja sitten kauempaa. Meni vähän hopohopo laukkaa, mutta perille saakka kuitenkin. Stoppi hyvin ja lihapulla lensi.

*Lisää seuraamista (nyt hiljaa) ja liikkeestä istuminen. Tässä vaiheessa Satsu uhkasi jo potkaista jos en lakkaa jännittämästä... Satsu käskytti ja keskityin rytmittämään jalka-avun ja käskyn: istui hyvin! Jee!

*LT

Ensin suora, hiippailin jätössä ja autoin pa kun Blondi oli tulossa sivulle. Tuli lujaa ja hyvin :) Sitten uusi stopin kanssa, km+sull, Satsu heitti lihapullaa ja luotettavasti tosi hyvä ajoitus ja B stoppas ja lihapulla lensi suoraa suuhun.

-----------------------

*Hyppy nouto

Hyppy oli Ristystä tosi outo, Berran kankainen hyppy. Tutustuttiin ensin siihen. Sitten kapula suuhun ja loppuosa ja seuraavaksi kokonaan. Konsta tuli toimittamaan asiaansa samaan aikaan ja vähän törmäiltiin, mutta B olis selvinnyt hyvin.

*Tunnari

Oman nosto, puri ihan sikana, ei otettu tätä lisää

*Kaukoja

Oli vähän pihalla, jätti m-i tekemättä ja tais vinkua, menin lähemmäs ja autoin että onnistui.

--------------------

Positiivista huomata, että Ristyn vire nousee kun kaivelen treenikamat ja vaikka mentäis vieraaseen halliin niin on tosi innoissaan tekemässä. Näki, että vähän stressas ja vire nousee vähän vinkumisen puolelle alussa, mutta mm. luoksetulo oli tosi hyvä! Ja hyvä saada itselle jännittäviä treenejä! Hieno paikka oli ja kiitos mukavasta seurasta kaikille!