Reissusta takaisin ja taas treenataan. Blondi oli oikein ilahtunut kun palattiin kotiin, vire oli tosi yrittelijäs. Päivällä/iltap tehtiin pariin otteeseen kapulan pitoa, pureskeli aika rajusti, siitä kielsin. Riemastuu kuintenkin kun otan kapulan esille, eli ei edelleenkään ole tullut inhottavaksi. Tänään tehtiin pienellä ja kk ohjatun kapulalla. Illalla kassulla Riikan treeneissä, aiheena jäävät ja tunnari, tunnari kun on nouto vaiheessa ja nouto tosi vaiheessa niin tehtiin pelkkiä jääviä:

*Istumista

Jalkaavulla, apua pienentäen ja hienosti istui!

*Seisomista

Se mitä ei treenaa, sammuu, tuli todettua :) Eli viimeviikko treenattiin pelkkää istumista ja nyt sitä sitten tarjottiin tähänkin. Mutta alkoi se seisominenkin sieltä löytyä. Vähän sivupomppuista.. Kokeiltiin antaa käsky mun pää oikealle käännettynä kun istumisessa se on enemmän alas ja koiraa päin ja rytmitys "SEISO" napakammin kun istumisessa kaksijakoisempi "IS-TU"

*Maahan

Sivupomppuja tässä myös, mitähän tähän keksis nopeuttamaan.. Varmaan vahvistaa ja palkata nopeasti nopeita maahanmenoja :)

MUISTA: Valmistele idaria: pidä kaikki ohjelmistossa, treenijärjestys seiso-istu-maahan (blondi on blondi..), harjoiteltava myös mukaanottoja seuraamaan (namilla imutus?), neliöseuraamista, käskytystä (liikoh)

Sivummalla tein vähän suoraa seuraamista, edisti. Sivuaskeleita ja kaikkia tempoja. PA korjas hyvin paikkaa askelissa jos ensin jäi huonoon ja en sanonut mitään. Hyvä blondi! Sitten vielä kapulan pitoa, pureskelee... Ja kaukoja; nää on edistynyt taas hyvin! Sarja; aloitin kauempaa maasta i-s-i-m, siirryin pariin metriin m-s ja ihan lähelle s-m ja sivulle pa (kehut väleissä ja palkka sivulta), teki kaikki ekoilla jee!!! Peruuttaa vähän mutta ei kai haittaa nyt. Hyvä Blondi!!