Ajattelin tehdä nyt motivaatio/ osaamisvahvistus treeniä ennen kisaa. Pidetään pakettin nyt kasassa niillä paloilla mitä on ja aletaan korjaustoimiin vasta sunnuntain jälkeen. Tein ruudun valmiiksi (alusta), kentällä oli pikkukoululaisia heittelemässä palloa joten hyvää häiriötä. Tehtiin treeni kentän reunassa niin ei häiritä ketään :)

Blondi vinkui autossa, otin ulos ja laitoin maahan aika lähelle autoa. Kävelin kentälle, odotin että vinkuminen loppuu (loppui aika pian) ja kutsuin leluun. Lähti tulemaa lelua kohti tosi hyvällä vauhdilla, mutta bongasi kentällä ruudun ja koitti kurvata mun ohi ja karata ruutuun. Kielsin, nappasin lelulla kylkeen ja käännyi toiseen suuntaan, haastoin leikkimään vähän voimakkaammin ja alkoi jahtaamaan lelua innoissa.

*LT

Maahan: en ollut antanut vielä lelua Rlle (hinkui kyllä siihen), heitin sen kauemmaksi maahan, menin itse väliin ja kutsui + kaikilla avuilla maahan aika lähellä. Vapautin leluun. Hyvä! Stoppia lelulla läheltä ja sitten namilla kauempaa. Hyvä!

*Kaukot

Ajattelin treenata alkuun viivettä, nyt tuli taas vähän ääntä. Odottelin, että hiljenee ja maahan vasta sitten. Palkkasin alun ja otin pari kertaa uudelleen, niin että sain hiljaiseksi nopeammin. Ensin muuten meinasin tehdä ruutuun päin ja B bongas ruudun tosi hienosti :) Vaihdoin suuntaa, että ei oo nyt viel liian vaikee. Kaukaa alkoi seiso, kävin palkkaamassa sivulla. Sitten sarja s-i-s-m Lasten pelistä tuli hälyä niin, että en tiedä vinkuiko, mutta näytti tosi rauhalliselta ja tarkkaavaiselta (ei ääliö läähätys vohotus ilme ja pälyily). Teki kaikki siirrot rivakasti, seilasi i-s ja s-m. En puutu nyt tekniikkaan, pääasia et tekee koko sarjan. Säädetään sunnuntain jälkeen :)

*Ruutu

Bongas hyvin ja meni vauhdilla suoraa alustalle, hihkaisin kehut ja juoksin lähemmäksi heittämään palkan. Odotti tomerana ruudussa eikä yrittänyt lähteä hipsimään vastaan. Leikittiin ruudussa yhdessä. En uusinut :) Taidan tehdä pelkkää tätä nyt ja toivoa sunnuntaina, että pysähtyy itse oikeaan paikkaan?

*Kapulan palautuksia kaikilla (puu, metalli, tunnari). Pari maasta poimimista ja sivulla siirtoja, pujottelua jalkojen välistä... Tulee nyt ehkä kivemmin sivulle, mutta metallin maasta poimiminen aiheutti taas vähän ääntä (ei tykkää?). Tunnarin annoin kädestä ja tuli tosi napakasti sivulle, annoin maistaa superpalkkaa rasiasta ja rasia taskuun..

*Tunnari

Tein rivin (oma kolmas oikealta), kutsuin Bn mukaan, jätin istumaan, vein oman, tein kääntymiset (näitä harjoiteltu kotona ruokakupilla), istui hyvin :). Oli musta tosi hyvässä mielentilassa; hiljaa ja tarkkana. Lähti tomerana, mutta nappasi suoraa reunimmaisen (väärä) ja palautti hienosti sivulle laukalla. Sanoin "ohhoh, ei ollu oma". Kävin asentamassa omaa uudelleen, menin takaisin, taputin taskussa olevaa rasiaa, tein kääntymiset ja laitoin uudelleen töihin. Meni vauhdilla (mutta tomerana), sähläs vähän kapuloilla (sekoitti tassuilla), mutta haisteli ja otti oman, palautti laukalla sivulle saakka. Super palkka.

Nyt vähän hmmm mietityttää tää tunnari. Motivaatio ja asenne nyt parempi, mutta joko se näistä muutamista palautus treeneistä alkaa oikoa ja ohittaa haistelun ja tekee pelkän noudon? Pitää kysyä viisaammilta..