Maanantaina illalla kotipihalla:

Seuraamista, kapulan nostoja ja pitoa, kaukoja, merkkiä ja tunnari (rivi, oma piilossa ja löyty :))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiistaina ryhmätreenit KooKoolla:

Alkuun porukalla häiriö kontaktia (tätä pitäis tehdä enemmän) ja paikallaolot. Palkkasin näissä osittain lelulla ja leikki hyvin :) Maahanmenosta ja istumaan noususta sai namin. Häiritessä vinkui vähän kun "painostin" pitämään kontaktin, mutta ei ollut hysteeristä ja pääsin palkkaamaan hiljaisesta vaiheesta. PO:t oli aika kivasti.

Omalla vuorolla Risty teki ensin alkuun "temppurataa" (nouto, seuruuta, kapulan pitoa, hypyn kautta stoppi yms. palkkasin kehulla) ja sitten ruutua. Ruudussa ensin kuppi (lähetin "lennosta" pannasta ensin kiinni), sitten tyhjään (Virpi heitti lihapullan seissiin, hyvä!) ja sitten ajattelin kokeilla kokonaista. Mun "seis" oli liian ajoissa ja pyörähti ulos ruudusta + tarjosia korjatessa merkkien taakse (tätä jo odottelinkin merkki treenistä). No etsittiin sitten sitä paikkaa... Loppu vielä, muuten ok, mutta oli lähtenyt ruudusta varovasti (noussut ylös kutsusta ja mietti hetken ennen kuin lähti mun perään). Seuraamaan tulo oli kuitenkin Blondille hyvä (oikelle puolelle ja paikkaan, vaikka en auttanut kädellä). Sitten tein luoksetuloa, alkuun taas kyttäili sivulla seisojia (Virpi ja Johanna apuheittäjinä) eli suoraa ennen kuin päästiin stoppailemaan. Useampi variaatio ja seisahtuihan se. Nyt täytys olla treenatessa vaan aina katsoja legioona myös :) Loppuun tunnari (jättipalkka kupissa mulla): vieraat kekoja ja oma seassa. Meni hyvin, haisteli vähän touhottamalla, mutta otti oman. Palautuksessa Johanna heilautti kättä oikean merkiksi ja Blondi tulkitsi sen olevan merkki hänelle, kääntyi kannoillaa, palautti oman paikoilleen, haisteli vieraat uudelleen läpi ja totesi oman olevan oma ja palautti sen sitten hienosti sivulle :) Hassu eläin :) Loppuun hömppäiltiin kaukoja, temppuja ja vähän seuraamista, B oli aika söpö ja yritteliäs :)

Just kun olin vähän masentunut arkielämän vinkumisesta, treeni meni aika hyvin siltäosin. Kapulahommissa puri taas jostain syystä; täytyy muistaa tehdä pitoa myös! Aluissa koitti vinkua eniten; odotin et hiljenee ennen kuin tehdään mitään. Kyllä tää vireen säätely on vaikeaa! Porukka treenissä häiriö on Ristylle häiriöksi esim. ruudun bongauksessa ajatus rakoilee jos jotain mielenkiintoista menee yms. eli täytyy koittaa päästä näihin aina! Muutenkin on ollut kivaa!

--------------------------

Keskiviikko aamuna Torniksella:

Lenkin jälkeen tehtiin ruutua (paikkaa) kupille, alustalle, tyhjään... Nyt meni tosi hyvään paikkaan (tosin välimatkaa ruutuun ei ollut kovin paljoa) ja heitin namia. Tunnarin pitoa (kehuilla) ja nostoja + sivulle. Merkkiä (tää on tosi hakusassaan vielä) ja loppuun kaukoja (teki tosi hyvin; ei ääntä ja hyvä tekniikka, tosin välimatkaa ei ollu paljoa)