Kaikesta kiireestä huolimatta aamulenkille ja pikkutreenille hallille. Kokeilin alkuun tunnarin etsimistä puuterilumihangesta-> Blondi ei pysty pitämään lumista ja jäistä kapulaa suussa. Etsi vähän huuhaa, nosti ja jätti siihen ja jatkoi haistelua muuten vaan :/ Tästä taitaa tulla seuraava pitkä ja kivinen tie..

*Pa tuloja, koitin saada suoraan vaikka sitten auttamalla, namia

*Noutoa

Eri yhdistelmiä, vanhoja. Harmitti varovainen palautus, joten kokeilimpa sitten lennosta palkkaamista lelulla. Kun oli just poiminut, nappasin lelun esille ja sai rynnätä siihen. Tulipa vauhdilla takaisin! Seuraavaan lelu esille vasta sivulla; poimi ja tuli hyvällä vauhdilla ja juoksi taas kapula suussa lelun perässä niin kauan että "kiitos". Näitä voi varmaan tehdä säännöstellysti? Sitten pelattiin kapulapeliä; istuin maassa ja leikitin kapulalla, heitin ja palkkasin eri vaiheessa poimiminen/ paluu ja viimein sivulle saakka. Iloisia ja nopeita poimimisia + paluita!

*Tunnaria

Poimimista eri matkoilta ja pa, pitäis pitää nätisti, mutta kun sitä pikkukapulaa on niiiin helppo jauhaa...

*Liik ist

Muutamia toistoja ja palkkaa heti istumisesta. Tää on peestä tehdä itsekseen, että vois kävellä suoraa ja sylk namin kuitenkin heti istumisesta

*Ruutua

Kaikki ilman alustaa, leikkiä hypyn kautta: Olin keskellä hallia, ruutu toisessa päässä ja hyppy toisessa, laitoin hyppäämään ja ekasta sivulle. Sitten hyppäämään, hihkaisu takaisin ja kun oli tulossa niin "ruutuun" +km, menipä muuten lujaa, oikein rähinän kanssa ja stoppasi hienosti ja hienoon paikkaan!! Uusi hypyn kautta ja loppu myös; maahan ja seuraamaan kävelyyn, namia kädestä heti kun tuli sivulle.Seuraava pa:sta, karkasi kun hetsasin "missä ruutu", mietin mitä tekis ja B meni tohinalla ruutuun hienoon paikkaan ja stoppas sinne kun en sanonut mitään. :) Sitten vielä kaukaa luvan kanssa ja läheltä muutama. Tuli aika monta toistoa, kerran ajautui sivusta ulos eikä osannut korjata siitä. Ens kerralla taas alusta peliin ja muista heittää namia nopeasti + TARKASTI (nyt ei kaikki ihan osunut Biin) stopista, koska stopit oli tosi hyviä nyt!

*LT

Hypyn kautta seis (suul+ km, hieno ja napakka stoppi!) ja maahan, nyt meni maahankin hienosti kun tyrkkäsin kaikki mahdolliset avut!

*Kaukoja

Muutamia yksittäisiä, peruuttamista ja maahan ja loppuun taas leikittiin

----------------

Noudon "leikeisä" tuli hyvä fiilis, Blondi teki tosi tomerana. Tunnarin aloittaminen mietityttää, mitenkähän me sitä tehtäis... Ruudut oli hienoja, olis pitänyt tyytyä vähän vähempiin toistoihin vaan!