Aamutreeniä jälleen..

*Ruutua

Risty maassa odottamassa, tein ruudun (alusta) ja lähetin kaukaa, sitten lähempää ja ilman alustaa. Vähän hakee nyt paikkaa, kääntyy lenkillä alusta sivuun, mutta jos odotan niin korjaa alustalle. Ja siis löysi taas rajojen sisälle kuitenkin ilman alustaa :) Vauhti ok

*Ruudun loppua

Seuraamaan maasta lelulle, eri kulmista ja saa ampua leluun kiinni ja jatkaa matkaa mun ohi sen kanssa.

*Liik ist

Jalka-avulla ok!

*Seuraamista

pienet pätkät ja laatikkoa vasemmalle, kääntyi hyvin, Otin käännös+ pys ja käännös+ puolikas ask taakse että joutui korjaamaan peppua

*Noutoa

Pitoa ja palautusosa. Viimeisellä toistolla matkaa 10m ja Risty palautti suurimman osan matkasta laukassa!! Paljon makkaraa... Pureskelua esiintyy enimmäkseen mun lähellä; kapulaa suuhun laitettaessa tai palautuksen loppuasennossa, kiellän siitä.

*Kaukoja

Pien sarja ja vaikeammissa tulin lähemmäksi, ok!

---------------------

Noutoa tehtiin pari settiä vielä pv aikana, yhdessä kokeilin sorvattua kapulaa ja viimeisessä ohjatun. Ei vaikutusta, tomerasti pitää ja keittiössä otettiin sivulle tuloja pienestä matkasta. Otan ohjatun kapulan nyt harkkavälineeksi kun satsun kanssa spekuloitiin, että se on varmasti helpoin sitten poimia maasta kun sinne saakka päästään. Kaukojen yhtä siirtoa keittiö treeninä myös.

Risty on ilmoitettu ekoihin VOI kisoihin 14.11. Springerspanieleiden rotumestaruuksiin, katsotaan nyt valmistuuko nää hommat sille jamalle, että päästään starttaamaan. Yritys on ainakin kova :)

Huomenna aamulla setti kapulatreeniä, sitten lähdetään Konstan kanssa pariksi pv reissuun ja Blondi pääsee Eevalle hoitoon ja Varma naapuriin. Kiitoksia jo etukäteen hoitotädeille :)