Kolmeen otteeseen pv aikana otettiin noutoa; "hae",kapula suuhun, suu kiinni ja mälväämisestä "ei" ja räpylät nassuun. Yhden setin tein pihalla, pudotti kerran kun päästin kuonosta irti, muuten mälvääminen ajoittui lähinnä kapulan laittoon, muuten rauhallista pitoa. Otin joitain toistoja jo "hae" käskyllä luoksetuloa n. 3-5m ok Pitää tiukasti kiinni vaikka otan pulikasta ja uskoisin, että alkaa jo ymmärtämään, että "hae" on itseasiassa sitä, että istuu sivulla kapula suussa. Toivottavasti menee nyt Blondin selkäytimeen saakka ja pysyy siellä! Harjoitellaan kovasti...

Illalla otettiin setti takapihalla:

*Ruutua

Jätin B maahan sivummalle, vein alustan ja "nappasin" Ristyn mukaan ja lähetin pa:sta ruutuun koko pihan matkalta. Sika makee vauhti ja kimakasti kiljaisin seis ja pysähtyi musta hyvin. Muutamia toistoja, ruudun rajat vaan meinas lähteä mukaan ja Blondi meni välillä takarajasta yli kun oli niin tomerana ja innoissaan (vauhti hyvä!) Ilman alustaa harhautui sivurajalle, yritin korjata, ei onnistunut. Alusta takas ja sillä sit. Ruudun loppua otin alussa ja liikkeiden välissä, eli B maassa ja kutsuin seuraamaan, tuli tosi hyvällä vauhdilla! Lelu alussa ja ampui siihen kiinni hyvin.

*Liik ist

Jalka-avulla, luulisin että alan ymmärtää, istui ok, vois tietty olla vielä nopeampi mutta jospa se tulis kun saadaan varmuutta ensin.

*Kaukoja

Eri matkoilta, lähinnä yhtä siirt ja enimmäkseen m-s

*Luoksetulo

maasta, käsimerkki+käsky napakasti ja stoppasi tosi napakasti, heitin namin. Maahanmenoa; annoin tulla aika lähelle ja vahva kroppauhka ja suul käsky, meni tomerana. Täytyy palkata vain heittämällä, nyt annoin namin ensin kädestä ja tajusin heti et seuraavalla kerralla oli liian suuri imu kun käteen.