Löydettiin tässä vähän aikaa sitten Urpolasta aikasta kiva jaliskenttä, nurmi sellainen jossa ei koskaan ole ollut ketään. Sinne siis tänään treenaamaan kilpaa pimeän kanssa. Tein ruudu, Risty aidassa kiinni:

*Seuraamista

Otin aidasta ja meinas karata ruutuun, hihkaisin takaisin ja seuraamista. Oli vähän huuhaa ja tulistin ympäristön pälyilystä -> rupes seuraamaan paremmin mutta painoi aivan sikana. Oikeastaan hankasi itseään kinttua vasten ja kontakti "heilui". Kävelin itse tosi rauhassa ja kun asettui oikeaan paikkaan niin palkkaa. Pari pa tuloa (jätin istumaan ja menini eteen), nämä hyvät. Lisää seuraamista ja pitkää suoraa ja kun seuras hyvin ja kontakti kesti vapautin ja palkkasin namilla. Loppuun koitin leikkiä, mutta tänään ei leikki oikein irronnut? Lörppö.

*Ruutua

Pannasta kiinni ja kohti ruutua, lähetys kun nyki. Lähti hyvin, mutta vaikka alusta oli ruudussa niin kummaa huuhailua siellä. Kävin näyttämässä paikkaa ja uudestaan, meni ulos sivusta ja jäi siihen seisomaan, ei osannut korjata vaikka alusta oli ruudussa? Viime treeni p..stä? Kolmannen kerran näytin alustaa taas ja lähetin ja nyt löytyi paikka hyvi! 1 kutsuruutu, tuli tosi kovaa :) ja 1 jätin seisomaan ja menin kauemmas ja käskin maahan, kehuin ja kävelin ja kutsuin seuraamaan. ja siitä palkkaa.

*Noutoa

Pitoa, kutsu ja poimiminen. Alussa jouduin huomauttamaan taas kapulan kaunissta pitämisestä, mutta reagoi tähän nyt paremmin kuin pari vkoa sitten ja vastaa tekemällä paremmin. Myös kokonainen: lähti hyvin käskyllä, läimäs ennen nostoa tassussa, mutta poimi kuitenkin aika nopeasti ja paluu kevyessä laukassa. Mun pitäis osata olla selkeämpi jos vapautan kapula suussa, nyt huomasin muutaman kerran vaan kijaisevani kehut ja unohdin kokonaan vapaa (tarkoitin siis kuitenkin vapauttaa).

*Tunnari

Vinttasin tunnarin vähän matkan päähän taakse ja lähetin etsimään. B "markkeerauskyky nolla" oli ihan kuutamolla ja etsi kauhealla tohinalla hevonp..seen kaukaa kunnes VIIMEIN löysi kapulan. Heitellen ja kikkailen sivulle, oma putosi mun jalkoihin. Vaihdoin paikkaa ja olin hiljaa, tarjosi pa ilman kapulaa. "Oma" ja nosti oman ja sivulle. Tää on liian vaikea rasti vieraassa paikassa...

*Kaukot

3m m-i hyvä! sitten sarja; hyvä jättö (palkkasin maa), i-s-i-m: teki kaikki ekalla, viimeinen maa hieno ja nopea. seisomiseen taisi peruuttaa vähän. Kehui vasta sivulla ja palkka nyrkistä pa jälkeen.

*Liik ist

Kerran ja hyvin-> palkka suoraa

*LT

Maahanmenoja edestä ja nyt jo pienen matkan päästä kutsuen myös. Seis lähes kisamatkasta ja heitin lihapullan pys jälkeen. Lopuksi suora LT yyyylipitkästä matkasta; tuli tosi kovaa, en auttanut pa ja istui aav. vinoon, korjuutin ja palkkasin namilla + lelu ja nyt lopussa leikki ihan hyvin :) Sitten juoksenneltiinkin lelun kanssa ihan antaumuksella "Hyvä leikki, parempi mieli :)"