Saaran kanssa aamulenkillä, spekuloitiin koirie koulutusta ja saalisvietti teorioita. Mujuselta kuulemma ilmestynyt uusi kirja, joka on varsin milenkiintoinen, täytynee tilata :) Lenkin jälkeen pihassa ihan pientä vaan; pitoa (reagoi kieltoa paremmin kun otin poskinahasta kiinni ja kielsin pureskelusta), liik ist (istui hyvin ja tein vain kerran!), kaukoja (haukkuu ja peruuttaa mutta taisi tehdä kaikkia), lt pys (niin napakka kuin jäisellä tiellä mahdollista). Kiitos Saara, oli kivaa!

--------------

Töistä palatessa stoppasin Lähemäellä yhdelle parkkikselle; ainut paikka missä oli valoa, vaikka huonosti siinäkin ja pirun liukasta. Oli sitten vähän säätämistä...

*Ruutua

Olis pitäny jättää tekemättä, liian hämärää ja liukasta.

*Liik ist

Teki pys.avulla taas tosi napakasti, 2 toistoa ja kiits!

*Seuraamista

Ei olis halunnut seurata piemeään päin ja käynnissä olevan auton ohi (pakokaasu ällöttää), ohiteltiin muutaman kerran ja meni sitten ok. PPP eli palkkaa pa ollaan tehty lähipäivinä myös taas enemmän

*LT

Vähän vähemmän liukkaalla penkalla, seis tulee hyvin, mut maahan tulee "näpeille" ennen kuin pysähtyy

*Kaukoja

Kaikkia ja 3 sarjaa (hiljaa, kehu, palkkaamaan), peruutti i-s aika reilusti taas, maahanmenot oli hyviä tässä sekä aluissa (palkkasin kaikki aloituksen maat).

*Noutoa

2x pito (ajatuksen kanssa, rauhassa ja tarkkana), 1x kutsunouto (lyhyt matka)-hyvä!1x nosto meidän välistä (lyhyt matka) -hienosti!!! Palkkaksi heitin lihapullaa.

Saaran kanssa spekuloidessa aamulla päädyin, että täytynee olla vielä enemmän tarkkana sen pidon kanssa ja tehdä sitä kans kiirehtimättänyt vielä tosi paljon.