... sanois meidän Konsta :( Tänään matkattiin iltapäivätreeneihin Varkauteen Satsun luokse. Nyt näytti olevan vuoro huonoille treeneille kun kauanhan tässä olen hehkutellutkin kuinka kivasti menee. Blondi oli ihan outo; ihan pihalla ja jotenkin ihan kipeen oloinen. Koitin kytätä liikkumista, ei selvästi ontunut, mutta treenin jälkeen häkissä maattuaan nilkutti muutaman askeleen liikkeelle lähtiessä. Jotenkin keventää sitä valkean puolen etujalkaa, sama mitä ontui viikonloppuna. Voi kökköjen kökkö!

No siis treenistä;

Alkuun koitin leikkiä: ei leikkinyt. Nameilla herätellessä oli aika nihkee. Suunnitelma oli ottaa jotain alle ja sitten luoksetulo: seuraamista; oli vähän pihalla musta. Seuraavaksi liik. istuminen; teki mutta edelleen outo. Luoksetulosa maahan hitaasti, lähti kutsulla, mutta kyttäsi enemmän Satsua kun mua mut stopattiin seissiin ja sai siitä Satsun heittämän lihapullan. Toisella suora: ei lähtenyt ekalla ja tuli nihkeesti??? Ei halunnut juostaa seinää kohti tai ei halunnut juosta lainkaan??? Seuraavalla yrittämällä otettiin lähempää ja tuli ravissa??? Sitten koitettiin keksiä jotain kivaa ja vietiin ruutuun kuppi: lähetin, meni laukassa mutta laukkas ihan "hopohopo" ja vinossa. Ei yhtään oma itsensä :(((

Treenin jälkeen oli häkissä ja kun otin sieltä pois nilkutti muutaman askeleen ja sitten liikkui suht normaalisti. Kipee jostain??