"Kilpailevien" kurssin eka käytännön treeni. Tehtiin po yhdessä ja pienet pätkät vuorotellen.

*PO

Otin autosta ja seur ilman hihnaa po paikalle. Piilossa, n. 3min, kävin välillä kehumassa. Tassujen siirtelyä muutama kerta varsinkin 2min kohdalla, pitäis huomauttaa näistä. Nyt en kieltänyt (tajunnut) vaan odotin, että oli rauhassa ja "hyvä, istu"

*Ruutua

Alustalle lennossa (vietiib yhdessä), eri matkoilta, hyvä vauhti ja stoppi! Siirrettiin alustaa musta katsoen enemmän oikealle, jolloin kierähti ja jäi seisomaan aika keskelle ruutua (menee siis alustan kautta). Kokeiltiin kerran myös ruudun paikantamista, eli B sivulle, "Missä ruutu?" ja kun katsoi niin kehuin ja lähetin ruutuun. Meni varovaisemmalla laukalla, mutta meni :)

--------------------

Sivummalla tein alkuja, nopeita maahanmenoja ja sivulla istumista. parista kun olin palkannut alkoi näppäränä tarjoamaan odottelussa maahanmenoa, siitä muist. että ei kun seuraa ja palkka vasta kun meni maahan nopeasti. Osaa mennä kyllä tosi hienosti ja napakasti maahan kun vaan haluaa! Muutamia kaukojen siirtoja i-m ja m-i ja yks sarja, yhteen siirtoon häiriintyi kuultuaan Eevan kehut Tempolle ja unohtui kuuntelemaan sitä, kaks käskyä siihen ja tein vielä onnistuneen ja palkka siitä. Tunnarin nostoa ja sivulle 1 kert ennen ja jälkeen kaukoja, poimi aika reippaasti (namit kädessä) ja toi hyvin sivulle JEEE! välissä pien pätkä suoraa seuraamista, pimeää oli jo silloin... Vire tuntui kivalta kaikkiaan, viimeisenä tein sen yhden tunnarin palautuksen ja palkkasin isolla kasalla nakkeja :)