Hih, olenpa ahkera kirjoittamaan tänne, ainakin nyt aluksi.. ;) Tehtiin siis iltapieniä omalla pihalla. Leikittiin narulla (!), leikki siis ja kivasti!, ja kierrettiin pihakoivua. Meno hitaampi, mut paluu hihkaisusta aina tosi rivakassa vauhdissa. Naksuttelin sitten pikkujuttuja:

*Kaukoja

Yksittäsiä siirtoja läheltä ja pari kauempaakin. Nousee aika hyvin i-s jo pidemmästäkin matkasta, kun katson R vaan käskyn antaessa ja muutoin muualle niin ei edes peruuta pahasti! m-s nyt paremmin kuin päivällä, meinaa keinahtaa vähän etupainotteiseksi jos ei ole tarkka. Maahan edelleen jostain syystä vähän nihkeästi, hetsasin sivulla et sain pamahtamaan alas oikein vauhdilla ja siitä palkkaa... Täytyy vahvistaa tätä.

*Metallia

Nostoja ensin n.1,5m, kolas, otin kapulan käteen ja R sivulle. Kädestä poimimista nätisti ja naksu+nami, laskin pikkuhiljaa lähemmäs maata ja lopulta maahan ja naksua+namia ja kehuja et tajuis "metalli nopeesti suuhun ja sivulle niin on mega hyvä!".

*Tunnarin pitoa

Annoin tunnarin kädestä suuhun ja kehuja, naksu+nami kun piti rauhassa. Aluksi palkka nopeesti ja sitten odotin, että tuli sivulle saakka ja piti mäkläämättä. Hokas vissiin, että sivulla paras paikka, koska kun istuin kukkapenkin reunalla ja annoin kapulaa siitä suuhun niin koitti kääntää itseään sivulle vaikka se ei kivimuurin takia oikein meinannut onnistua. Viisas pikku blondi :)