Vapaapäivä ja treenasin aina tilanteissa, joissa Blondilla valmiiksi kova yritys ja into.

*Tunnaria uloslähtiessä sisällä

Poimi joo motivoituneena, mutta sälöt lenteli kun pureskeli, otin sivulle ja rauhotin leuoista pitämällä ennen kuin pääsi palkaksi ulos.

*Noutoa pihalla ennen lenkille lähtöä

Varma sai noutaa ensin, hiilestyi todella ja yritti kovaa, palautti osan matkaa laukassa.

*Seuraamista lekarilla odottelun jälkeen

Sama liekittyminen tolpassa kuin olen kisoissa tehnyt, kun alkaa vinkua ja kieppua kiinni ollessaan niin tietää, että yritystä tekemiseen alkaa olla. Ääntä tosin tulee seuraamiseen myös, ja pyrkii edistämään, mutta kun ei kehu ja odottaa niin korjaa paikkaa. Vas kääntymisiä ja täyskäännös vas + peruuttamista, osaa muuten käyttää peppua tosi hyvin kun vaan haluaa! Ihan pienet palat tehtiin vaan ja pois kun intoa oli kovasti.

Lenkin jälkeen pihassa:

*LT

Leikkiä narulla (leikki tosi hyvin) ja pysäytyksiä, heittelin ensin heti merkistä (käsi+suullinen) ja lisäsin viivettä kun tuntui, että alkaa pysähtymään. Välissä muuta ja toinen setti lihapullaa heitellen, viimeiseen saatiin tosi hoeno stoppi pidemmästä matkasta pelkällä käsimerkillä! Lopuksi erillisenä pelkkä loppu, hyvä asenne ja vauhti

*Noutoa

Pudotin kapulan ohimennen maahan ja odotin, että poimii itse, merkkasin naksulla poimimisen ja palautus laukassa! Muutama toisto naksu poimimisesta-> petrasi kokoajan nostoa nätimmäksi/nopeammaksi ja lähti paluuseen laukassa (aika lyhyt matka tosin). Uskaltaakohan tätä tehdä minkä verran, ettei B jää riippuvaiseksi naksuun?? Nyt tuntui, että vastasi hyvin, ei huuhailua ja ihmettelyä kapulalla, tosin lyhyt matkakin saattoi auttaa.

*Kaukot

Eka siirtoa 2x m-i ylipitkästä matkasta, hyvin teki.

*Jääviä

Maahan; aijaa, olikohan liikaa intoa kun leikittiin välillä? Seisomista, pomppi taas sivulle ja molempiin sekoitti nyt myös istumista, vaikka sitä ei olla tehty koko viikolla?? Täytyy vahvistaa näitä. Seisomisen loppua hetsasin ja vaadin rauhallista seisomista, vaikka kiersin ympärillä ja maasta otin myös loppua eli pa:oon. Väliin pätkiä suoraa seuraamista ja palkaa siitä, ettei alkais ennakoimaan.

--------------

Ennen iltapissiä sisällä vielä pari kapulan poimista ja sivulle, Miika sanoi, että 7 suoritus, ei oo tarpeeksi hulluna kapulaan ja koplii tassulla. Naksuttelin nopeista nostoista pari ja otin ne kuitenkin sivulle saakka, jossa palkka.

Kaukoja m-i-> B oli sitä mieltä että keittiössä treenataan vaan m-s ja teki elämänsä hienoimpia seisomaan nousuja vaikka annoin mitä käsimerkejä ja selkokielistä ISTU käskyä. Joo hienoa, mutta pitäis nokkelan Blondinkin jaksaa kuunnella mikä käsky ja tehdä annettua tehtävää :) Söpöä kuitenkin kun yrittää niin kovasti!