Nyt kun on sivistänyt itseään maailman parhaita tokoilijoita katsellen niin voi taas palata arkeen ja omaan treeniin. Reissun jälkeen muisteltu juttuja omalla pihalla ja keittiötreeninä kapulan pitoa ja kaukoja.

*Seuraamista

Ahaa elämyksenä reissussa huomasin, että MM tason kilpailijat palkaavat aika paljon vielä perusasentojakin. Sehän on se mihin kaikki perustuu ja k...see jos ei mene oikein. Eli nyt kuuriksi pa palkkaa ja motivaation kohorusta. Seuraaman lähtöjä lelulla palkaten, tästä kaupanpäälle edistää ja painaa, mutta motivaatio ja yritys + nopeus hyvä. Toisena pa tuloja ja palkkaa makupalalla, rauhallisempi ja tarkempi, mutta ei niin särmä...

*Lt

Takaperin ketjuttaen ensin seisomasta sivulle, lenkki pa tullessa mutta vauhti hyvä. Maasta seis; suht ok, vahvistin napakkaa stoppia vielä pari toistoa heittämällä palloa heti merkistä (suul+km).

*Jäävät

Yritin idarijärkässä, seisomista ei meinannut millään löytyä kun tarjosi kokoajan vaan istumista. Oli jäänyt päällimmäiseksi mieleen :) Istuminen omalla vuorolla myös hyvä ja maa tuli napakasti.

*Kaukot

Kaikkia erikseen palkaten. s-i tulee nyt vähän etupainoisesti, otin peruuttamisen kautta. s-m oli hyvä ja pääsin jo vähän irtoamaan kauemmaksi!

*Pitoa

aika ok, yksi pitkä luksetulona, laukassa, sivulle kääntyessä vähän pureskeli.

*Ruutu

Suoraa pa:sta alustalle pitkästä matkasta, liukas luminen tie, liukui yli takarajan, Ihan kuin Wemma MM kisoissa :) Maahan alusta kanssa tällää itseään entistä tarkemmin alustalle; kannattaa ottaa tätä ilman alustaa. Lähempää muutama toisto ilman alustaa; hyvin meni ja stoppasi! Stoppeihin tarviis nyt apuheittäjän... Viimeiseksi loppu eli maasta seuraamaan ja sivulla paljon nakkia.

*Pitoa

aika ok