Loppuviikosta puuhailtiin kotosalla jotain pientä ja sunnuntaina suuntasimme kainuuta kohden. Viikon lomasisältäen sukulaisvierailua, kummipojan ristiäiset ja mökkeilyä Katinkullassa :) Kelit on tosi kivat ja koirat viihtyy ulkona.

Maanantaina Risty pääsi treenaamaan Vaalan kivituhkakentälle:

*Seuraamista

*Luoksetuloa

Seisominen alkaa löytyä, mutta maahanmeno ei aina. Palautin kerran merkille ja seuraavalla yrittämällä B meni itse maahan merkinkohdalla. Kukaan ei ole niin viisas kuin pieni Blondi :) Pari suoraa väliin, muistutus täytyy kuunnella mitäon ohjelmassa :)

*Ruutua

*Metallia

Koitin kaivaa sitäpalautusvauhtia...

*Kaukoja

3 metristä super hienoja s-m!

*Tunnari

Oma löytyi, mutta kikkaili palauttaessa.

B kaivoi jossain välissä treenilaukusta kanipatukan ja tarjosi innoissaan leikkiä. Leikittiin ja kokeilin viedä sitten patukan ruutuun: B juoksi ruutuun ja oli kovin hämmästynyt missä kuppi on. Ei välittänyt lelusta laisinkaan, tätäkutsuttanee siksi "koiran pettämiseksi". Noh sai lihapullansa ja jatkettiin sitten leikkiä. Pientä vinkumista treenin alussa, mutta sitten olikin ihan hiljaa! Ihan hämmästelin itsekkin :)

------------------------------------

Tiistaina treenattiinpapan pihassa:

Leikki tuntui lähtevän hyvin niin leikittiin vauhtinoutovaihtoja kanipatukalla ja kapulalla. Tuleekohan kohta ongelma heitoissa pysymiseen kun aikani hurjuutan... Mutta kivaa oli, molemmilla :)

Tunnari (namit esiin vasta tässä); etsi hyvin oman (piilossa levitetyn kasan reunamilla), mutta kikkaili kapulalla taas palauttaessa, pudotti sivulla. Otettiin sitten pelkkiä oman nostoja + sivulle; nämä meni hienosti.

Luoksetuloa; stoppeja, molempia. Kutsusta, kiertämisen kautta yms.

Merkkiä; hei B alkaa keksiä tän! Nyt teki jo n.4metristä perusasennosta aloittaen! Nyt meni myös hienosti merkin taakse eikä oikealle sivulle niin kuin eilen! Alkuun koitti vähän tassuilla, mutta jätti sen kun en palkannut koskemisista.

Muutama kaukon vaihto ja temppuja loppuun. B on söpö :)

 

Kiva olla lomalla!!