Aamutreeni Launialan kentällä:

*Ruutua

Alustalle kaukaa. Hetsasin, meni h..vetin lujaa, pyörähti sivuun, ei välittänyt alustasta tuon taivaallista. Odotin et korjas alustalle ja juoksin heittämään lihapullaa lähempää. Uudestaan, vähän samaa, mut haki alustan nopeammin. Kolmas lähempää, nyt löyty alusta/paikka nopsaa, hyvä! Mä oon itte sekoittanut nyt Bn, liikaa ilman alustaa treenejä, otetaan nyt paikkaa alustalla taas. Tyhmä minä! Menovauhti ja bongaus hyvä!

*LT

Seisomista merkkien kanssa suoralta kutsuen, kaikki avut ja kun stoppas kunnolla heitin palkan. Toinen pidemmällä matkalla ja lihapulla lensi heti merkkiin. Hyvä! Tänkin oon ryssinyt liialla kiirehtimisellä/ paketoinnilla. Maahan koikeilin kuppia, vois toimia...

*Palautuksia

Puulla, metallilla ja tunnarilla pelkkää sivulle tuloa ja palkkaa. Parit poimi myös maasta.ok

*Tunnari

Ympyrä, oma klo 15. Laitoin kapulat kun B oli kauempana maassa, kutsuin luokse ja pa:sta lähetys. Ei lähtenyt ekalla, toinen käsky ja lähti "kevyessä laukassa". Haistelu ok, kun haistoi oman, kuopi tassuilla "tää seon_tää se on", palautus laukassa! Piti hyvin sivulle saakka, rasiasta jätti palkka :)

Loppuun vielä tunnarin alun kääntymistä ja kaukojen eka istuminen kaukaa ja menin sivulle palkkaamaan.

B oli alussa vähän aikaa tolpassa nurkantakana kun tein ruudun (vinkui vähän), otin siitä mukaan kentälle ja laitoin maahan (hiljeni heti) ja menin kauemmaksi ja kutsuin mukaan. Tuli tosi lujaa, palkkasin riemukkaasti (lelulla) ja aloitettiin. Kaikki välit laitoin palkkaamisen jälkeen maahan ja kutsuin sieltä aina mukaan (palkkasin nyt joka kerta namilla kun tuli). Tää tuntuis olevan hyvä! Ei huuhailua, ei houkuttelua :) Ja EI ÄÄNTÄ!!!!