Omalla pihalla kisavirittelyä edelleen:

*Tunnari

Aamuruoalla onnistui kun oli kahden nippuja ja oma yksin ympyrässä. Asenne hyvä, vauhi mennen tullen hyvä, haistelu aika hätäinen, mutta oma löytyi. Illalla yritin ensin ilman kuppipalkkaa pihalla hengailun päätteeksi -> vire ihan p..seestä ja tuusaili ihan omiaan ja toi mitä sattuu, pudotteli miten sattuu :( Tehtiin välissä muuta ja sitten vieraat löyhässä rykelmässä ja oma vähän erillään: asenne nyt parempi, mutta kiire_kiire_kiire, haistelu taas aikasta hätäistä. Kauhoo ihan sattumanvaraisen näköisesti jotain suuhun, sattui onneksi oma ja sai palkkansa.

*Ruutua

Perspalkkaa heittämällä alustalle ja ilman, meno asenne hyvä ja jospa se stoppaiskin oikeaan kohtaan kisassakin, kokeillaan sitä varsinaista stoppia sunnuntaina. 

*LT

Tuntuis että vähän jopa ennakointia tulee peliin (ehken hyväkin) ja reagoi käteen nyt aika hyvin? Heitin namia aika pian jarrutuksesta, kokeillaan sunnuntaina sitten toimiiko. Maahan läheltä ok

*Hyppynoutoa

Hyppelyä kapula suussa, palautus osa istumasta ja kokonainen. Nyt onnistui aamulla ja illalla ilman kiertämisyrityksiä. Täytyy osata heittää aika suora heitto...

*Kaukoja

Nyt jätti kerran ekan siirron vasta toiselle käskylle... Just kun aattelin et tää toimii.  Sitten alkoi toimia ok.

---------------------------------

"Epäonnistuneet kenraalit tietää hyviä kisoja",  puhtaat tunnarit loppui ja taidetaan mennä nyt näillä eväillä mitkä on kasassa, tsempittää saa :)