Eli pitoa ja motivaatiota.

Pitotreenissä tuli aamulla joku edistyminen, teki 3kert peräkkäin heti ekalla; otti itse kapulan ja piti heti rauhassa!!! Olisko se tajunnut? Ei myöskään peruuttanut karkuun, niin kuin nyt edellisinä päivinä keksi tehdä. Olin itse kyllä tosi rauhallinen/ hellä, mutta muistin kuitenkin kieltää heti jos koitti mäkelöidä ekoilla yrityksillä. :) Hyvä mä ja Blondi!

Pihalla leikittiin haravoinnin ohessa, B huomas heti ulos mennessä että mulla on lelu taskussa ja kävi pomppimassa sitä välillä. Seuruuta leikkien, seuras ja leikki hienosti!

----------------------

Iltatreeni hallilla, alkuun leikittiin ja sitten:

*Seuraamista

Askeleita ja paikalla käännöksiä, palkkaa, palkkaa ja palkkaa

*Jääviä

Ensin edestä hengaillen ja sitten sivulta. Tarjoaa nyt ekana kaikesta istumista, ja kun saan seisomisen kaivettua esiin (teen sitä nyt aina ekana), niin sitten taas tarjoaa sitä. Istuminen tulee nyt kuitenkin aika vahvasti, nopeammin saisi sen varmaan tosi hyväksi jos jättäisi muut tauolle, mutta kun noita muitakin vielä (toivottavasti) joskus  tarvitaan (siis mennään evl:ään tai päästään joku pv) niin parein kait koittaa saada Blondi kuuntelemaan ja ylläpitää kaikkia. Istumista puolipidäte askelilla, jotta tulis napakasti. Lopuksi maa, menee vähän vinoon hypähtäen, täytyy varmaan keksiä tähän myös jotain.

*Ruutua

Kaikkia osia. 25m:stä on aika hankalaa heittää lihapullaa tarkasti, mutta onnistuu lähes kun oikein yrittää. B meni joka kerta hyvällä laukalla ruutuun saakka, kerran liukui pysähdyksessä takaa yli :) Laitoin myös kerran maahan, palkkasin, ja ruudusta seuraamaan, ok.

*Kaukoja

Kaikkia asentoja, s-m eturiman kanssa kauempaa myös. Hyvin kuuntelee ja teki kaikki siirrot ekalla, palkkasin kaikki erikseen yhdestä asennosta. i-m 25 m:stä lopuksi ja sivulle palkkaamaan :) Näissä on nyt tosi ihanan topakka ja yritteliäs.

*Pitoa

Välillä tuntuu, että edistyy ja välillä taas, että ihan herranhaltuun kuinka paljon pyörittelee... Aika paljon toistoja ja vähän jäi plääh olo. Kun sen alun saisi heti onnaamaan, usein alkuun koittaa pyörittää, mutta kun suu rauhoittuu niin sitten pitäisi vaikka kuinka pitkään.

*LT

Vauhtia ja riemua loppuun, pari pysäytystä lihapullaa heittäen ja lopuksi loppuosa seisomasta sivulle myös. Hyvä stoppi seisomaan, mä saisin vaan olla tarkempi lihapullan heittäjä. Sitten kellittiin ja painittii hallin lattialla, söpö se on vaikka aina ei toisiamme ymmärretäkkään :)