Satsu oli pitämässä illalla luentoa henkisestä valmentautumisesta kaupalla, kovasti hyödyllinen luento, jospa jännittäminen saataisiin kuosiin harjoittelemalla ja uusilla vinkeillä. Lupasin lähteä B kans Ryttiksen paikkamakuukaveriksi luennon jälkeen, joten ei kun lähemäelle.

*Paikallaan istuminen

Ilman hihnaa kentälle, oli ihanan topakkana ja innoissaan! Vähän teputteli tassuja pariin otteeseen, yhdestä kielsin. Pari kertaa kävin näkyvillä kehumassa. Ok

*Paikallaan makaaminen

ok

*Noutoa

iltapv kokeilin tätä eilisen episodin säikäyttämänä omalla pihalla; B juoksi kapulalle, mutta ei poiminut, palas sivulle ilman kapulaa. :( Takaisin kapulalle käskyllä, ei edelleenkään poiminut, menin ja laitoin kapulan suuhun. Uusi yriys ja suoriintui. Otettiin Lähemäellä sitten ensin pelkkään nostoa ja sivulle, ok sitten pidempi matka, sivulle tuli, mutta istuminen vasta käskyllä. Kokonainen ok muuten, mutta pudotti kapulan sivulle, en tiedä vaikuttaako kun olen palkannut nyt jonkin verran lennosta ja antanut sylkäistä kapulan suusta. Blondi on blondi.. Ennen kisaa otettava nostoja ja sivulle tuloja positiivisesti vahvistellen ja toivotaan et mitään ihmeitä ei saada enää sekaisin. Pirun herkkä laji tämä blondille!

*Seuraamista

Satsu käskytti. Suoraa-vas-suor-vas-suor-tk- suoralta palkkaa. Ei ihan niin tomera kuin eilen mut petras tuohon loppuun. Mä kävelin ihme tikutaku askelilla ja eka vas käännös taas vähän outo mut toinen hyvä.

Ryttis treenas vähän kaikenlaista ja oli tietysti tosi etevä ja nopea pikku mies :) Kiits!