Eevan ja Tempon kanssa hallilla, Tempo treenas ensin ja Risty sai liekittyä seinässä hetken ennen omaa vuoroaan.

*Seuraamista

Ensin muutamia pa tuloja ja namia, sitten Eeva käskytti mulle kisamaisen seuraamisen. B meinas tulla ääntä (omassa hallissa ei lienee tarvis liekittää niin paljoa..), painoi välillä ja loikki paruutus askelissa. Paikka oli kait aika ok, kontakti pysyi hyvin ja pää rauhassa (ainakin Eeva niin väitti, mä koitin kävellä ihan suoraa enkä katsellut koiraa). Kääntyminen vas oli painamisen takia hankalaa, hittaassa käv teki tosi hienon vasurin. Täysk ja oikealle tuntui tulevan hyvin mukana ja pysyi kyllä matkassa hyvin kun vire niin korkealla. Pa:t meinas lirvahtaa "takaa yli" eli oli vähän liiankin seläntakana B perä ja vinossa sitten. Täytyy kiinnittää huomiota. Liikkeen jälk kehuin ruhtinaallisesti, mutta ei palkkaa ja tehtiin seuraava

*Liik ist

Kisamaisesti, ei onnistunut askellus/käskytys ekalla ja B stoppas seisomaan. Uudestaa ja istui hienosti, tein loppuun saakka kisamaisena ja palkkasin lelulla, leikki hyvin!

*Rutua

Eeva pois "eturintamasta", pannasta kiinni, hetsasin ja kun bongas ruudun (tyhjä), lähetin. Meni hyvin ja stoppas hienosti-> lihapullaa. Tää meni hienosti! Alusta ruutuun, koira pa, "missä ruutu"-> varasti ja lähti omin päin. Kutsuin nätisti takaisin ja uudestaan, mani hienosti! Hyvä B!

*Noutoa

Pitoa-> lelu, poimiminen (nami), kokonaaan pannasta alkuun kiinni pitäen ja päästin käskyn kera noutoon. Katselin "taivaille", läppäs nostoa ennen tassulla, mut poimi. Paluut kaikissa ravilla, mutta pito sivulle tullessa hyvä! Hyppynouoto kokonaisena pa:sta, en taaskaan katsonut koiraa, oli läpännyt tassulla mut poimi suht pian ja loppu verkkaisessa tahdissa muuten ok.

*Kaukoja

Lähetin kaukaa hyppäämään ja sitten seis ja parit kaukon siirrot, teki hyvin! I-M tosi napakat!

*Tunnaria

Muutama nosto+ pa edestä ja ajattelin kokeilla vieras kasa+ oma vähänmatkan päässä. Vaikka kuinka näytin omaa ja jäin matkalle lähettämään, kasa veti ja B rynnisti sinne tassullaan hämmentämään ja nostelemaan vieraita. Kielsin ja pois ja näytin omaa + lähetin uudestaan, sitten haki oman ja sivulle. Kotona pitää omaa jo nätisti, mutta hallilla selvästi vakeampaa, tassuttelee ja jauhaa kapulaa tooosi helposti.

*LT

Kisanomaisesti osa: jättö, kutsu ja stoppi (vain km); pysähtyi hyvin, kutsu ja maahan ja palkka vasta siitä. Maahan annoin kaikki mahdolliset avut, mutta meni paremmin kuin aikaisemmin!! Otettiin vielä muutamia peruuta-maahan temppuja ja leikkiä loppuun.

-------------------

Lähiaikoina on treenattu luvattoman vähän, mutta Blondi on ollut tosi kivassa vireessä nää pari kertaa. Ääntä näyttää tulevan aika herkästi kun into nousee, täytynee tarkkailla sitä myös. Mutta kiva treenata kun koira on oikeasti "yritteliäs" :)