Vähän aiheutti Blondille ajatusten karkailua hallin pöydällä ollut palkkarepertuaari (maksalaatikkoa, lihapullia ja kissanruokaa), täytynee harjoitella tällaisenkin häiriön olemassa oloa. Alkuun tempputeltiin vähän merkin kanssa, alkuun ohjasin kädellä ja seuraavaksi odotin, että tarjoaa itse merkin taakse menoa. Onnistui jopa muutaman kerran.

*Ruutua:

Vein ensin kupin yhdessä B kanssa ja sitten kaukaa lähetys: juoksi lujaa :) Toinen alustalle samasta matkasta, juoksi yhtä hienosti ja tomerana. Viimeiseksi ruudun (tyhjä) bongaus lyhyemmästä matkasta, ok!

*Seuraamista, palkkasin jossain vaiheessa namilla pa. Sitten seuraamisen seasta liik. ist, Eeva naksutti ja käännyion palkkaamaan kun kuulin naksun. Ok tais istua.

*Hyppy noutoa:

Ruokakuppi kädessä. Lähti hyvin noutoon ja poimikin ok, mutta olin liian hidas enkä tajunnut auttaa- tuli hypyn ohi takas. Hyppyytin kapulan kanssa muutaman kerran ja sitten kapula suuhun ja loppuosa: lähti tosi hyvällä vauhdilla laukalla ja reippaalla asenteella pa.

*Tunnaria:

Ensin laudalla (rivi), lähti huuhailemaan ihan omiaan, kävi tarjoamassa ruutua yms... Alusta uudelleen ja kauhoi vähän rumasti oman tassulla suuhun ja pa. Toiseen suuntaan olin laittanut valmiiksi vieraat kekoihin ympyrään ja oma siellä välissä. Meni vähän diipadaapaduu asenteella, viimein oma, jonka pudotti matkalla pa. Nostatin ja sivulle saakka ennen palkkaa. Kolmas yritys vähän erisuunnasta, vähän hätiköivä hasitelu, kun nosti oman hihkaisin ja palkkasin kennosta. Ei oikein ajatus pysynyt kasassa/ suhtautunut vakavasti nyt tähän tehtävään...

Lopuksi vielä ruutuun kupille ja meni hyvällä vauhdilla :) Reipas Vullukka :)

----------

Eeva ja Tempo oli kaverina, kiitos Vullukka treeneistä :) Eevaa pitäisi nyt täräyttää jatimatikilla vähän positiivisuus raketilla, toivottavasti kotona oli "hyvä ruoka, parempi mieli :)"