Tänään jatkettiin hiljaisuus treenejä.Ulos ei pääse ennen kuin hiljenee. Ja sehän kestää... Parhaimmillaan taisin seisoa ovella vaatteet päällä 10min ja Risty piti pientä (ja pienen pientä) piippausta koko ajan, tai siis veti henkeä välillä ja just kun luulin että nyt- niin ei kun piip-piip... No päätin, että periksihän ei perkule anneta ja seisoin vaan. Kun oli tarjonnut tuhannet variaatiot perusasentoa ja kontaktia, kävi viimein maahan, painoi pään alas ja HILJENI - jes ovi auki ja pihalle. Lähti miljoonaa kera piip ja räyh... Auskultoin taas coutsia ja Satsu ehdotti, notta jospa ottaisit namit käyttöön ja palkkais niillä ensin ja sitten toosi rauhassa pihalle. Iltapissille mennessä piippaus loppui ennätys nopeasti kun pääsin pienestä tauosta palkkaamaan heti lähtösuoralla ja päästiin ulos alle kahden minsan! Ja hiljaa, kun menin ensin itse ja vapautin Ristyn namiin ja sitten vasta Vapun ja Varpin perään. Ei muuten auta yhtään, että eteisessä on pari muuta koiraa myöskin lähdössä, Varppi on kyllä lähes huomaamaton ja Vappukin lopettaa intoilun aika paljon ennen Ristyä kun huomaa ettei mitään tapahdu. Aika sitkeä piippaaja Risty kyllä on! Jospa tästä olisi jotain apua varsinaiseen Toko suoritukseenkin.

Hilajaisuus treenien lisäksi naksuteltiin vähän metallia. Pito: laitoin suuhun tai otatin sivulla kädestä ja naksutin nopeasta tarttumisesta/ hyvästä pidosta. Luovutus rauhassa ja niin että kestää istumassa :) Naksua myös nostoille: B perusasennossa, kapula sen jaloissa ja piti vaan nostaa ja istua sivulla. Suht ok, paitsi Blondin pitää nousta seisomaan tarttumista ennen ja korjata/ istua sitten uudelleen pa vaikka oikeastaan ei liiku. EmäBlondi :)

Sivulla kääntyily (tunnarin alku) näyttää olevan Blondille myös aika haastava juttu, eli hyvä uus keittiö treeni. Näyttäis että pystyy istumaan paremmin jos käännyn oikean kautta (hoen kokoajan istu/paikka), mutta peruutta hiven että pystyy pitämään kontaktin muhun. Kauhee rakse kuuluu sen pääkopasta kun reppana selvästi koittaa miettiä, että eihän mun tällä puolella pitäis istua... :)