Sovitaanko kaverit, että jos mä alan toistuvasti valittaa Ristyn vireedtä niin komennatte mut treenitauolle ja miettimään asioita. Tultiin illalla kotiin ja päätin tehdä omalla pihalla palauttavan treenin. Blondi oli tosi tomera:

RUUTUA

Vajaasta matkasta paikkaa tyhjään ruutuun, meni tosi hyvällä vauhdilla ja asenteella oikeaan paikkaan. Annoin itse etsiä paikan ja seis kuittina kun oli psyhtymässä+ lihapulla lensi. 2 toistoa kahdesta eri suunnasta, ehkä sillä onkin joku ajatus paikasta :) Viimeisellä myös maahan.

LIIK ISTUMINEN

Kyllä tä kotona osataan... Mitä mä teen toisin?

TUNNARI

Ympyrä ja oma klo 5 voikukan lehtien alla. Meni kovaa, haisteli tomerana, löysi oman, palautti laukassa, pureskeli ihan vähän. Kehuin sivulla+ otin luovutuksen ja palkkaa purkista (oli aidalla odottamassa et ei tulis liian kiire) :)

METALLI

Maksalaatikko purkki kädessä. Muistin et oli siinä ja siklalla, että varasti tähän kisoissa ja niin teki nytkin ekalla. Palkkasin kuitenkin lennosta kun tuli melkein perille saakka laukassa :) Toinen toisto ja kehuin heiton jälkeen pysymisestä (aika herkillä nykii nyt mutta malttoi odottaa), laukalla kapulalle, poimi ok ja rauhallisessa laukassa sivulle saakka. Siis ollaanko me saamassa nouto toimimaan?? Jeejee :)

LUOKSETULO

Molemmat stopit avuilla, ok ja viimeinen väli myös

Loppuun vielä ruutu kerran paikka ja kerran kupille. B oli tosi ihana ja tomera, saisinko pitää tällaisen spanielin? Sen kans on ihan sika hauska tehdä kun on yritteliäällä tuulella, se on niin söpö ja tomera :) Nyt on mietittävä viikon treenit tarkkaan, jos saatais la kisoihin hyvä isku päälle. Tunnaria jomman kumman ruuan yhteydessä ja ruudun paikkaa ainakin ja istumista pitäis tehdä jonkun ohjaamana.