Lentsu, Jukka, Jatsi ja Toto jatkavat autoilua vielä muutaman päivän ajan, muu joukkue on tänään lentänyt Malevin siivin takaisin kotisuomeen. Aamun taximatkat majapaikasta Budapestiin sujuivat ongelmitta, samoin koirien tsekkaus koneeseen. Aikamoisia viilipyttyjä nämä nelijalkaiset maailmanmatkaajat ovat, niin rauhallisesti ottivat kaikki vastaan tulleet seikkailut.

Lentomatkan aikana laskeskeltiin, kuinka olisi käynyt, jos joukkuekisassa mukaan olisi laskettu PM:ien tapaan viiden koirakon tulos. Järjestys olisi edelleen ollut sama, tosin Ruotsiin piste-eroa olisi jäänyt vain 4p.

Mukavaa kuulla, että blogi on saavuttanut TOKO ystävissä suuren suosion ja toivottavasti saitte kokea hitusen sitä hienoa tunnelmaa, joka kisoissa vallitsi. Jatkossa blogi palaa takaisin Walesi-Ristyn omaksi treenipäiväkirjaksi ja maailmanluokan TOKO- uutiset löydätte muilta palstoilta J Ehkä joskus taas jollain reissulla Ketylle lankeaa tiedottajan tehtävä, jolloin puskaradio siitä varmaan teillekin kertoo. Toki jos joltain löytyy meheviä treenivinkkejä, niitä saa meille tänne lähettää.

Omasta puolestani suuri KIITOS koko mahtavalle suomen TOKO joukkueelle ikimuistoisesta reissusta; olette ihania! Kiitos hienosta Kety paidasta ja makoisasta illallisesta. Ja onnittelut vielä kerran maailmanmestari joukkueelle ja pronssi-mitallisteille Jatsille ja Lentsulle. Pikaista paranemista Christalle ja Satsulle! Tsemppiä treeneihin kohti PM:ia, siellä sitten ilman onnettomuuksia ja epäonnistumisia näytätte taas että SUOMI ON MAAILMAN PARAS TOKO MAA!

-KETY-