Tuomarina Marko Selander, Risty teki osittaisen VOI

*Paikallaolo 8

"Vino jättö, kaksoiskäsky, siirtelee etutassuja useamman kerran"

Oma kommentti: jättöön täytyy keksiä jotain, koska menee melkein aina vähän vinoon maahan. Mun pään nyökkäys tulkittiin kaks käsk, täytyy olla tarkempi koska se on vaan omaa hermoilua. Tassuttelu on musta tässä vaiheessa ja meidän tavoitteilla pieni kivestys, mutta tietty vois skarpata ja keksiä siihen myös jotain.

*Seuraaminen 8

"Hyvä paikka, käännöksissä jätättää (kaikissa), juoksussa takana, hidas käynti paras"

Oma kommentti: oli vähän "laama" kun starttattiin heti polon jälkeen, täytyy keksiä tällaiseen paikkaan joku viritys jos ei ole aikaa laittaa puuhun hiilestymään. Skarppas kuitenkin liikkeen jatkuessa, täytyy keskittyä omaan kävelyyn kään vielä paremmin ja "auttaa" hitaammalla temp. Hidas käynti oli positiivinen ylläri!

*Liikkeestä istuminen 9

"Voisi istua nopeammin, muuten ok"

Oma kom: Teki sen ja en mielestäni edes kauheesti auttanut (käsky vähän kaks jakoinen)

*Luoksetulo (suora) 8

"2x maahan, hyvä odotus ja vauhti, suora pa"

Oma kom: peruskamaa, alkuja treenattava/ palkattava!!! Enne lt kävin viemässä alustan ruutuun yhdessä R kanssa

*Ruutu

oma kom: Ei muistanut alustaa, vein lähemmäs ja lähetin, vähän huuhailua, löysi ruutuun ja pysähtyi hyvin alustalle kun hihkaisin, seisoi rauhassa kun menin sinne palkkaamaan. (eli tässä välissä palkka)

*Hyppynouto 5

"Varasti, ohj. auttaa + lisäkäsky, pureskelee."

oma kom: Blondi varasti lo käsky hihkaisuun :) Mietti vähän poimimista mut suht ok, lähti palauttamaan niin että musta tuntui että tulee ohi hypyn (Markon mielestä olis hypännyt), annoin lisäkäskyn hyppäs, pudotti kapulan sivulle, laitoin suuhun ja vielä pa.

*Kaukot----- (ei kokonainen voi: i-s-i-m)

"Hidas maahan, hyvällä mallilla, nopeat vaihdot"

oma kom: Tässäkin huomasi, että alkuja on vahvistettava. Vaihdot oli tosi nopeat ja hyvät, oli skarppina! ja teki koko sarjan hienolla tekniikalla musta, jee!

Kokonaisuudessaan hyvä treeni, blondi oli vähän löysä musta, mutta ei mikään latuska, liikeiden välit pysyi hyvin mukana ja haki itsenäisesti kontaktia/ tuli jopa seuraamaan. Kehään meno ilman hihnaa onnistui hyvin! Myöhemmin tehtiin vielä hallissa vähän kaukoja ja lt pysäytyksiä + noutoa, Risty innostui ihan tosi kivaan vireeseen ja sain hyvästä vauhdista kokeiltua sekäs seis että maahan pysähdyksiä. Markon mielestä m-s vois vielä antaa kropalla apuja, astua koiraa päin, niin että lähtee noustessa peruuttamaan, onnistui kyllä hyvin. LT pysäytyksiä tehtiin niin kuin aiemmin, juoksutin kahden namin väliä ja paluussa pysäytys kaikilla mahdollisilla avuilla. Noutoon (pal vauhtiin) Marko ehdotti karkuun juoksemista poimimisen jälkeen ja palkka kun tulee vahdilla perään. Täytyy blondin kanssa olla näissä vaan tosi varovainen, onhan näitä kokeiltu..

Hyvät treenit, kiva mieli. Sit tuli muutaman pv treenitauko, emäntä Kuopiossa lomalla/ BFG kauppiaspäivillä ja koirat+ Kona mummolassa.