Kaukoja ja met tehtiin vielä ed iltana omalla pihalla ja tänään ajattelin, että tehtäisiin jotain uutta ja kivaa. Rakennettiin kentälle ruutu, vein hypyn, kapulan ja maalipöntön (kiertämistä varten) kentälle ja leikittiin Toko Agia :) Eli "suorita annettu tehtävä". Blondi oli vähän ihmeissään ja tarjosi yleensä edellistä rastia eli meni mm. ruutuun ja kun alustalla töröttämisestä ei tullut palkkaa niin nouti hienosti kosketusalustan ja kiersi hyppyä vaikka piti kiertää maalitörppöä, mutta teki se niitä annettuja tehtäviäkin. Mukavaa ja erilaista :) Varsinaista treeniä:

*Noutoa

Pitoa hyppäämällä estettä, kokonaista hyppynoutoa. Tuli paluussa esteen ohi kun olin hidas ja löperö enkä auttaut mutta avulla myös suoriuntui. Avo hyppy kapula suussa ok ja kokonaisena normaalisti; ennakoi vähän paluuseen muuten ok.

*Seuraamista

Pidempi pätkä, Eeva käskytti. Askeleet ei onnistu vielä muun seur seassa, liikaa säätämistä ja huonoja pa. Temponvaihtelut ja käännökset hitaassa ja juoksussa ok, hidas vasen paras. Juoksu täyskäännös pitää miettiä paremmin. NK vasen kusi taas pari kertaa, jos R yhtään edempänä kääntymispaikassa niin törmätään. Otin sitä erikseen ja saatiin tosi hyväkin. Hitaassa seuraa/ tuntuu tosi hyvältä, juoksuunkin lähtee paremmin kun ollaan harjoiteltu. Muistin miettiä omaa askelpituutta. Positiivista: kestää hyvin pidepääkin pätkää

--------------------------------

*LT

Pidempi matka ennen pysäytystä, ensin lähempänä mua "seis ja käsimerkki" ok stoppi. Sitten pidempi matka ohjaajaan, pysähtyi pompuilla, ei käy, lyhyemmästä matkasta ok. Ei se p..rkule pysähdy edelleenkään pitkästä matkasta kunnolla vaikka käyttää molempia käskyjä

*Kaukoja

Avo sarja reilummasta matkasta. Ajattelin, että teen koko sarjan ilman välikehuja, toiseen istumiseen saakka meni tosi hienosti, ihanat ja napakat istumaannousut, mutta sitten perkule ei mene viimeiseen maahan käsk!! Kun olisin niin kovin halunnut päästä kertomaan et TÄÄ OLI HIENOA ja sit tulee virhe ennen ko kerkeen..voi pee jankattiin sitten; kahdella käsk maahan, siitä hienosti istumaan-kehu, mutta taas kaks käskyä maahan. perkule täytynee palkata nyt sitten taas enemmän sitä maahanmenoa kun ist on saatu kuosiin. Tai sitten  molempia tasap että toinen ei kuse

Muita siirtoja läheltä, R viritti itsensä "haukun-peruutan" fiiliksiin ja keksi, että m-s voi kans tehdä tosi nopeasti peruuttamalla ainakin oman mittansa. no saatiin onneksi yks hyvä nousu kans ja lopetetiin siihen.

*Tunnari

Eilisestä viisastuneena ei tehdä liian vaikeaksi. Eka piilotin itse nurmeen ja lähetin, etsi hyvin ja löysi nopeasti. Pari ask pal ja hihkaisu, toi aika lähelle ennen ku pudotti. 2. Eeva vei, R unohti vissiin mihin vietiin vaikka näki, aloitti etsimisen tosi kaukaa ja vähän huuhaili, mutta haisteli kokoajan, en auttanut ja löysi viimein, sama loppu. 3 kerta vielä, vein itse. Helppo juttu sanoi R ja jäljitti suoraa kapulalle jes!

------------------

Harmittaa ja ärsyttää kun pitää aina alkaa vähän säätämään pidemmissä treeneissä, pitäs pysyä suunnitelmassa ja välttää jankkaamista. Pitänee opetella tekemään varasuun jos kaikki ei mene "niin kuin kirjassa kirjoitetaan"... Mutta toisaalta, kai joskus voi treenata pidempiäkin pätkiä kun tehdään paljon pikku pyristyksiä kotipihalla.