KooKoon kentällä toko ryhmän treeneissä. Tehtiin pareittain useampi kerrallaan, Niina auttoi mua. Autosta ottaesa suihkasin Ristyä vinkumisesta, alkuun paikallaolot ja aloitin läheltä et pääsisin puuttumaan vinkumiseen, mutta B oli ihan hiljaa :)

Luoksetuloa:

Niina heitti sivusta lihapullaa ekalla kerralla merkin kohdalla vauhdista (mä annoin km), sitten odotettiin et B kerkes pysähtyä, välillä suoraa ja toisesta suuntaa ja sitten heitin itse. Vähän katselee sivussa seisojia, mutta tulee laukassa. Mun vain pitäis nyt päättää millaisen stopin kelpuutan...

Ruutua:

Niina vei kupin ja näytti sitä kun B bongaili vain tunnaria tekevää Zaraa. Meni hyvin! Toinen tyhjään ja heitin palkan seissistä. Sitten loppua (Niina käskytti, palkkasin pysymisestä) ja loppuun seuraamaan. Ei ennakoinut lähtöjä, hyvä B!

Noudot:

Metalli; varasti käskytyksestä ja älähti mennessä (kielsin, hiljeni, en tiiä olisko hiljentynyt muutenkin). Paluu ravissa. Hyppynouto: varasti Niinan käskytykseen, kutsuin pois (niin kuin metallin alussa) ja uusinnalla hienosti.

----------------------

Loppuun istuminen käskytyksestä, vähän sitkee mutta istui.

----------------------

Satunnaisia vinkaisuja, joista suihkasin, mutta tosi hiljaista verraten viimeviikkoon :)