Aamulenkki purtsilla ja pien treeni Urpolan kivituhka kentällä. Häiriötä hyvin, kun pikku koululaisia pyöri ympärillä. Blondi oli toosi hyvällä tuulella ja juoksi lujaa! :)

*Seuraamista

Pa tuloja ja askeleita ja palkkaa_palkkaa_palkkaa (namia)

*Ruutu

Ajattelin, että Eevan (tai alunperin Raijan) vinkistä vois ottaa tavoitteeksi tehdä ruudun aina kun on uudessa paikassa. Eli täytyy alkaa kiertämään eri kentillä joka pv ja tehdä ruutu mahd. usein, jos se varmuus alkaisi löytyä.

Suoraa kaukaa pa, koitin taas saada bongaamaan ja luulin-> lähetin, juoksi h..vetin kovaa niin että tanner tömisi, mutta vähän väärään suuntaa :) ei siis osunut ruutuun vaan meni nakottamaan ruudusta muutaman metrin päässä olevan jäkismaalin edessä olevan multanökön päälle. Markkeerauskyky nolla :) Mietti hetken ja uusi käsky--------aaa----------siis ruutuun ja sehän löytyi. Uudestaa ja nyt_tää_osataan tosi hienolla vauhdilla ja lopun myyräntappoloikalla oikeaan paikkaan alustan päälle. Muutamia toistoja ja ilman alustaa myös, maahan myös ja sitten vielä seuraamaan. Ihana asenne ja sikahyvä vauhti, tulipa hyvälle tuulelle!! Vielä tarkkuus ja bongaus samaan paikkaan niin jes!

*Noutoa

Pitoa ja kapula suussa pa tuloa reilusta matkasta. Vastaa hyvin siihen luovutusta edeltävään mun kapulaan tarttumiseen, ei irrota kovin herkästi ennen lupaa, pitää tiukasti kiinni. Jätin kapula suussa istumaan, hetsasin ja hiiviskelin, kutsu "hae" ja tuli reippaassa ravissa sivulle. Palkkaa ja uusi yritys, hetsasin taas ja tuli tosi tomerassa laukassa! Pureskelua sivulle käännyttäessä lopussa, täytyy koittaa olla tarkka. Nää onnistui, vaikka oli häiriötä!

----------------

Illalla pihassa noudon osia. Pitoa, luovutusta luvan kanssa, kutsua ja sitten laitoin kapulan maahan eteen ja siitä poimimista muhun päin. Meinaa unohtua tai käy ottamassa lähempää mua vauhtia ja hakee kapulan sitten. Uusi käsky vai pitäisköhän mun kieltää jos ei heti kohdalla tartu vai käydä laittamassa suuhun?

Parit kaukon siirrot myös ok. Kokeilin s-m peruuttamisen kautta, hyvin lakoo taaksepäin.