Aamulla Satsun kanssa tärskyt hallilla, Welmu ja Ryttis treenasi ensin. Otettiin välissä po:lot R & R kanssa:

*Istuminen

Vinkui vähän jätettäessä kun otin suoraa autosta, mutta istui hyvin.

*Makuu

Jäi taas vinoon maahan ja vaihteli vähän pään asentoa; jäi ylhäälle ja painoi alas ja nosti taas ylös... Nousi ekalla pa!

-------------------

*Seuraamista

Lelulla; seurasi hyvin!! Lentäviä lähtöjä, pari vasuria ja eri askellajeja. Leikki tosi hyvin, jopa tarjosi mulle lelua takaisin!! Ruudun loppu kerran eli maasta seuraamaan ja leluun.

*Ruutua

Satsu vei alusta, lähetin pa:sta kaukaa, vähän katseli matkalla S:a, mutta meni suoraa ok laukassa ja pysähtyi alustalle kun hihkaisin "seis". S heitti namia. Sitten alusta pois ja maahan saakka, annoin suullisen+km, ok. Kaukaa ilman alustaa ja vielä alustalle; sinne se menee ruutuun vaan jee! Loppua; R maassa ruudussa, kävelin ja S huuteli käskyä ja kävin palkkaamassa maahan. Toinen kutsuin seuraamaan (ei käskytystä) ja namia kädestä. Tän paketin osat alkaa hahmottua!

*Kaukoja

Yksittäisiä. m-i pitää ottaa läheltä ja välillä voi peruututtaa. s-m rima tassujen eteen. Nämäkin edistyneet!

*Pitoa

Voi h..vetti, alan tulla jo epätoivoiseksi! Pureskeli niin pirusti ja nyt koitti peruuttaa karkuun myös ??? Tauon taantumaa vai todella epätoivoinen setti meille (tai mulle)??? Pitäis jo tapahtua edistystä. Koitettiin miettiä mitä teen väärin,  S kokeili ja Blondi tietysti toimi paaaljon paremmin. Ei kai muuta kun kapula RAUHALLISESTI OIKEAAN PAIKKAAN SUUSSA, KIELTO HETI JOS MÄKLÄÄ JA LEUOISTA KIINNI OIKEALLA TEKNIIKALLA NIIN KAUAN KUIN EN OO VARMA ET PITÄÄ RAUHASSA. Jos menee "käske_kiellä_käske_kehu" painiksi, musta tuntuu että loppua ei tule ja B:lle ihan sama mitä sanon, pelleilee vaan. Satsu "nappas"  pureskelusta sormella nenälle ja sitten taas kuonosta kiinni, kokeilin tätä illalla ja tuntu että vastais siihen. Selkeämpi ero oikean ja väärän välillä. Voi kun mä nyt osaisin viedä tän oikein loppuun...

*LT

Hyvä naminheittäjä-> täydellinen ajoitus palkalle. Heitin namin poispäin ja "jipjip" B takaisinpäin, pari napakkaa ja hienoa seis, joista makkara napsahti melkein suoraa B suuhun ja kerran myös maahan.

Loppuun vielä pari PPP perusasentoa, hyvin tuli :) Blondin "kestävyys" on kehittynyt, saatiin Satsulta kehuja, vire tuntui kivalta ja jaksaa aika pitkänkin treenin kerralla! Kunhan nuo noudot vielä...

Kiitos Satsu taas treeneistä!