Turun KV näyttelyssä oltiin osaston kanssa, näytelmissä ja TOKOn karsintakisoja katsomassa. Kyllä olivat taitavia ja Welmu-pappa 10-vee juoksi lujempaa kuin moni nuorempi :) Kisoja katsella päätin vähän hetsata myös Blodia, treeni "mua_nolottaa_kaivaa_vullukka_näiden_prookoirien_sekaan", mutta ajattelin, että hyvä harjoitella sitäkin. Aivot narikkaan ja otettiin vähän seuraamista ja kaukoja. B päätti haukkua kaukoja tehdessään (annanami_annanami_ANNAJO!!!)-> päätyi vähin äänin häkkiin. Mutta treenasin vaikka nolotti ja ri B karannut huuhailemaan omiaan, vaan seuras.

Turkusesta tuotiin mattoja tarkoituksena tuunata Portin tiloista saatu huone MM puuhakursseja varten. Treenihuoneesta tuli varsin kiva, täytynee harkita sen käyttöön ottoa itsekkin. Vaikka ei oo suuri, niin lämpötila huomattavasti kvempi kuin ulkona -25c, pystyy ottamaan pikkujuttuja ja mattoa oli niin rouheesti, että päätettiin käyttää pitkällä käytävällä myös luoksetulojen tekoon. B sai tehdä vähän seuraamista, en liekittänyt suuremmin, teki töitä hyvin, mutta ääntä tulee... Konsta oli vähän hiilenä odotteluun, joiten aika "häirityt" treenit. Otettiin kuitenkin kaukoja (peruutti ja vinkui, täytyy miettiä strategiaa). Kaikessa häiriköinnissä vielä tunnaria; ensin pelkkä oma + sivulle, toi nätisti! Sitten oma+ kasa vieraita, Riika vei ja vapautin namiin ennen haistelua, vähän hutaisten oma löytyi ja tuli. Uusinta meni jo överiksi ja sekoitti pinoa ja toi väärän, laitoin uudelleen ja vähän kuopien etsi oman.

Käytävällä LT: super stopp (vapautus ja palkka pysähdyksestä)i!!! Ja liikkeestä istuminen; Riikka käskytti, en osannut kuunnella ja auttaa ekalla, jäi seisomaan. Toisella onnistui. Harjoittele käskytyksen kanssa!

---------------------------

Mieti ja tutkaile nyt mielentilaa, napsujen käyttöä, vireystilan säätelyä...