Päätin töistä lähtiessä tehdä pienen tunnaritestin. Laitoin kasan vieraita ja oman lähelle kasaa. Kutsuin Ristyn luokse ja nami ja lähetin "etsi oma". Singahti kasalle, levitti kaikki kapulat ja hampsaisi oman suuhun ja palautti n. 7m päähän nätisti sivulle. Noh vahingossa voi onnistua ajattelin ja uudelleen. Levitin vähän vieraita (tais olla 4klp) ja laitoin oman lähettyville. Sama aloitus ja B singahti kapuloille, näytti kuin olisi meinannut ottaa ekan nenän alle sattuneen, mutta vaihtoikin kohdetta ja nappasi taas oman suuhun ja sivulle (nyt putosi suusta ennen kuin kerkesin ottaa kapulan, laitoin takaisin ja kehu+palkka). Kolmas kerta toden sanoo; laitoin riviin 3 vierasta ja oman reunaan. Taasen alku sama ja B singahti kapuloille, huitaisi kääntyessään takajalallaan omaa, mutta kierähti saman tien sen luo ja otti oman ja sivulle. Sangen hyvä tuuri onnistua löytämään oma 3 kertaa peräkkäin, tai sitten sillä alkaa olla joku haju hommasta, vaikka näyttääkin ihan siltä, että singahtaa kapuloille vaan ihan tohkeissaan ja ilman mitään rauhallisia ja tarkkoja haisteluita loppasee kapulan suuhun. Mutta sattui ainakin nyt 3 kertaa oma :)

Tehtiin välissä liik ist muutama kert ja palkka heti istumisesta sekä kaukoja n.7metistä ja palkkaa muutaman vaihdon jälkeen. Metalli nouto jätetyllä kapulalla; eka poimi ja laski maahan ja korjas otetta ja jatkoi sitten sivulle, toisella kerran suoraa suuhun ja sivulle. paluut ravissa, menot hyppypomppu pukkilaukassa.

Viimeiseksi vielä yksi eläinkoe ja tunnarit riviin ja oma sekaan. Taas meni ihan tohkeissaan kapuloille ja hampsaisi oman suuhun sen kummempia miettimättä ja sivulle. Perin omituista, kun en millään uskois että voi olla hokassu tätä juttua. Mutta mega mahti homma jos olis!