Aamulla päätettiin skipata bussi ja jäätiin hotelliin nukkumaan suunnitelmissa jättää pappa päiväksi lepäilemään. Saataisiin päivä lyhyemmäksi ja Wemman ei tarvitse olla kokopv näyttelypaikalla. Satsu heräsi aamulla ja varpasiin sattui, vesikello ihottuma on taas hiipinyt varpaisiin. Hyvää vauhtia varpaat turpoavat ja jalkoihin ilmestyy rakkulaihottumaa, täytynee lähteä etsimään apteekkia. Toivottavasti pystyy huomenna kävelemään normaalisti!!

Kisapaikalta kantautui lisää huonoja uutisia. Christa on kaatunut bussista noustessa ja loukannut jalkansa. Vip oli mennyt edellä ja hihna kiristyi, olalla ollut reppu valahti ranteelle ja sitä tavoitellessaan Christa kaatui päistikkaa alas rappusia. Ensiavussa jalka on paketoitu ja Christa ei starttaa tänään. Voi surkuuksien surkuus!!!!

Kisavuorossa tänään Jessica ja Katla, aloittaa aamun kolmannessa poryhmässä ja starttaa omaan vuoroonsa tämän päivän 17. koirakkona n. klo 13-14 välillä. Toivotaan kaikki heille parasta mahdollista onnea!

Järjestäjän bussikuljetukset ovat täällä muuten ihan sieltä ja syvältä, ei toimi millään, eilenkin lähdettiin kisapaikalta taxilla kun ei enää jaksettu odottaa saapuisiko bussi vai ei. blingbling edullinen reissu...