Vähän on ollut nyt nahkeaa tämä treenaaminen; joulukiireet ja inventario kaupalla, sika pakkaset, pirusti lunta ja B:llä alkoi jouluna juoksu_> ei päästä halliin ja ulkona on kurja treenata. Eli aika hilaista, mutta ei ihan kuollutta :)

Joulu oltiin laukaassa, pihalla vähän jotain pientä ja sisällä etsittiin tunnaria ja leikittiin kaukoja. Tunnarin etsiminen pimeästä huoneesta hauskaa ja vieraassa paikassa helpompaa kuin kotona. Lumesta etsiminen pihalla ei onnistu, Eeva valistikin, että ei kannata. Noutoihin "hurjuutin" ja sain pari aika kivaa palautusta palkkaamalla lelulla kerran lennosta ja sitten perille saakka. Tässä pitää vaan olla tosi tarkkana; anna B tulla ensin takaisin ja palkkaa lennosta jos tulee lujaa, mutta ÄLÄ houkuttele lelulla vauhtia!!!

Tunnaria ollaan tehty nyt yhden nostoja ja aika hyvin on mennyt Blondille jakeluun, että sekin kapula pitää tuoda sivulle. Mutta jos laittaa vieraan kasan viereen niin ihan herran haltuun; menee vaan rytinällä hakemaan jonkun, ei hajuakaan haistelusta. Väliviikolla saatiin sitten Satsulta lainaan tunnari laudat, eli naulatut alusta (ympyrä ja rivi). Pari kokeilua takana ja tuntuisi aika hauskalta!! Haistelee tosi paljon enemmän kuin aikaisemmin, nyt viimeisellä kerralla yritti kerran nostella naulattuja, toivottavasti ei tule tavaksi. Palauttaa jopa laukassa, vähän meinaa pureskella epävarmuuttaan, mutta pa:han tulo kaikkinensa musta rennompaa kuin normaali noudossa?

Kaupan käytävällä tehtiin inventaarion väliohjelmana pikku puuhasteluja. Kaukoja; sika hieno sarja, mahti juttu että alkaa onnistua häiriöttömässä ja tutussa paikassa, ehkä joskus sitten missä vaan! Liikkeestä istumista ollaan tehty lenkillä ja vähän kaikissa tilanteissa ja teki sitä myös kaupalla hienosti. Metallilla pari kokonaista noutoa; meni laukassa, poimi ok ja paluu ravissa; pitää nätisti. Pa tuloja; hurjuutus ja hyvin pomppaa! Seuraamista sen minkä sisälä mahtuu ja hienosti tuli :)

Janne ja Heidi on meillä kylässä ja Heidi kommentoi Ristyä, että voi kuinka söpö se on, kun se kokoajan kulkee sun perässä niin palvovan näköisenä kun oltiin ulos lähdössä :) Edelleen vaan ajoittain hämmäsatelen, miten edellinen vuosi on Ristyä muuttanut, aika erilainen koira se on kaikkinensa nyt kuin vuosi sitten :) Äsken olitiin pulkkamäessä, eikä tarvinnut kuin vinkata niin B istui minne halusin, odotti lupaa milloin sain lähteä juoksemaan (ettei jää pulkan alle) ja kun vähän reiteen taputin niin tuli sivulle istumaan ja odottamaan :) En olis ihan vuosi sitten uskonut :)

-----------------

Riikan ja Tuijan kassa pidettiin viikolla palaveria ja suunniteltiin M&M puuhakursseja keväälle. Hauskaa kun on innokkaita yht.työ kumppaneita :) Satsun valmennus tulossa tammikuun lopussa KooKoolle, Christa tulossa toukokuussa ja ehkä keksitään keväälle jotain muutakin..

---------------

Uudenvuoden lupauksena luvataan jatkaa ahkeraa treenaamista, toiveena on yhtä hauskoja treenihetkiä kavereiden kanssa kun nyt on ollut ,ja tavoitteena ennen seuraavia juoksuja se VOI 1 :) Niin ja tokihan se pikku pennelikin siellä toivelistalla on aika käjessä :)