Viime perjantaina startattiin kohti pohjoista määränpäänä Levi ja perinteinen talviloma :) Kimpassa puoli sukua eli Miikan veljet perheineen ja mummo sekä pappa. Koirakansaa meidän tyttöjen lisäksi Eepi mopsi ja Otto parsoni, lapsia Konsta, Vilma ja Jenska ja meninki sen mukaista. Blondi piippaa hässiksessä melkoisen herkästi on tullut huomattua. Nyt diagnosoisin piippaamisen liittyvät paitsi vaatimiseen, myös stressitason nousuun. Uloslähdöt on yhtä h...vettiä mutta periksi ei anneta lomallakaan. Tukkista saa kun oikein älisee ja namia kun kokonaan hiljenee. Vaatii pitkää pinnaa, mutta sitähän hyvin levänneillä hermoilla löytyy :)

Lähinnä on keskitytty kuntoiluun ja ulkoiluun koko viikko, Blondi on hoitanut varsin pätevän vetokoiran virkaa jo kolmena päivänä. Eli ollaan hiihdetty koko talven kiintiö :) Hiissannut mua pari lenkkiä ja tänään sain siirtyä jäniksen virkaan ja Risty tuli melkoisella vauhdilla Jennika kannoillaan perässä. Maisemat vaihtui aika vauhdilla :) Tosi etevä ja reipas vetokoira, kerännyt paljon ihailevia katseita/ kommentteja ja tänään sai makkaraakin yhdellä taukopaikalla.

Ei oo pelkästään makoiltu, ulkoiltu ja hiihdelty vaan vähän treenattukkin. Tunnaria tää pv lukuunottamatta joka päivä; ekana pv kusi, muina on onnistunut. Oon tehnyt 2-3 toistoa, vaikeuttaen, kasetti ei meinaa kestää kaikkea häiriötä, mutta hienosti tsemppaa. Huomionarvoista äänenkäytössä: vinkuu usein kun vien kapulaa, mutta hiljenee suht nopeasti kun palaan sen luo, hokassut että ei pääse hommiin niin kauan kun vinkuu?

Idarin asentoja leikkien, maa ja istu tulee hienosti, seisominen on vähän unohtunut. Autetaan :)

Ruutu ruokakupille; meni lujaa :)

Kauko leikkiä ja vähän seuraamista. Sitten ollaan leikitty ja pidetty hauskaa ja kikkailtu kosketuskepillä hassutellen, hauska kapistus :)