Miika oli viritellyt Ristyn hyvään vauhtiin leikkimällä fribeellä ja jalkapallolla kun palasin töistä, joten päätin hyödyntää hyvän vireen. Hain namit sisältä ja R oli selvästi sitä mieltä, että tehdään jotain kun laitoin Varman terassille. Rupes seuraamaan ihan oma-aloitteisesti :) Päätin ottaa kaikki AVO liikkeet läpi, kokeillakseni mitä pitäis vielä vahvistella lauantaihin.

*Liikkeestä maahan

Seuras tosi hyvin, jopa vähän painoi ja eidsti, käskin seuraa uudelleen kun intoili, korjasi. Maahan napsahti tosi hyvin, vähän hyppäsi sivuun kyllä, mutta ei mitään tepasteluja vaan suora hyppy alas. Pysyi hyvin kun palasi ja nousi istumaan napakasti. mp

*Seuraaminen

Sama hyvä seuraaminen jatkui, pitempi suora, vas (tosi hyvä), tk (vähän pullahti loppu), oik, juoksua (hyvä!) palkka vauhdista.

*Liikkeestä seisominen

Tosi hyvä! Kehuin jätön jälkeen, palasin viereen ja palkkasin seisaaltaan mp

*LT

Varmaan aikalailla kisamatka. Hyvä vauhti, napakka stoppi (KM), kehuin, laukassa perusasentoon jee! mp

*Hyppy

Hyvä! Ennakoi ekalla vähän paluuhyppyyn, otin toisen kerran ja malttoi odottaa käskyä. Hyppäs molemmat jopa takaisin (aika vinosta) lman käsiapua

*Kaukot

Kaikki siirrot ok, odotin hetken uudessa asennossa ja kehuin välillä, mp vasta loppu pa jälkeen

*Nouto

Liikaa vauhtia ja intoa kapulalle, R läimäs tassulla nostossa niin, että kapula kolahti kuonoon, oijoijoi vinkaisu ja luikki takaisin ilman kapulaa. :( Voi p... Muutama pelkkä nosto, palkkaa, sitten uusi kokonainen, suht ok, palautus ravissa. Tätä vielä hauskasti ja varmistellen loppuviikosta.

Hyvältä tuntui, tällainen paketti la ilman välipalkkoja ja noudon sähellystä niin avot :) Kiva lähteä kisaamaan kun on sellainen olo et ainakin kotona se osaa!