Päätimpä sitten pitkästä aikaa räppästä liikkeet ketjuun, pidettiin hallilla omat kisat :) Ei liikkuria tai tuomaria, mutta liikkeet kokonaisina kisanomaisesti. Aloitin heti halliin tultua, ei mitään erityisiä virityksiä. Ruutu, hyppy ja tunnarit valmiina. Positiivista: vire tuntuu nousevan ihan Blondin omalla liekityksellä nykyään, on innoissaan tekemässä heti kun tullaan halliin. Minusta jopa tuntui että vire vain nousi palkkaamattomuudesta ja tsemppasi tosi hyvin loppuun saakka! Ja "nousi" hyvin mun kehuista liikkeiden välillä. Tuntui tosi rennolta ja hauska oli mennä liikkeestä toiseen, kun Blondistakin näki, että luottaa tietävänsä mitä on tulossa. Negatiivista: virheitä tuli (arvattavaa) ja luvattoman paljon ääntä (lähinnä vinkumista). Palkkaamattomuus?

*Seuraaminen

Kieputin aika pitkän pätkän, vas. kääntymiset taas vähän tökki ja kupli. Askeleet yllättävän hyvin, temponvaihtelut ok. Pää tais vähän seilata. Tee kontaktitreeniä häirittynä.

*Hyppynouto

Ihan p..ska heitto multa, ohjatun kapula kimpos ihan sivuun. Typerä minä, lähetin: meni ohi hypyn, tuli kyllä takaisin hypyn kautta. Uusinta ja sitten pelitti: meno ja poimiminen ok, paluuseen ravissa, loppu hyvin.

*Luoksetulo

Molemmat stopit yllättävän hyvin! Hyvä vauhti väliessä, seis tosi napakka ja viiveen kesti hyvin paikallaan. Toiseen osuuteen lähti tosi reippaasti ja pelkällä suullisella sukelsi maahan tän hetken osaamistasoon nähden hyvin. Viimeinen pätkä hyvin laukassa!! Hyvä Blondi!!

*Liik istuminen

ok, ei huomauttamista (paitsi että vinkui..)

*Ruutu

Tunnarin kapulat oli maassa matkalla ruutuun, mutta ne ei haitanneet. Lähtöpaikalla kysyin `missä?`, meinas nykästä ja varastaa, mutta istui takaisin pa kiltisti pienellä huomautuksella. Käskystä lähti hyvin ja meni tosi hienoa "raivopää" laukkaa ruutuun! Mokasin seis:in liian myöhään varmaan, tai stoppi löperömpi ilman alustaa, meni takarajasta yli. Uusi "ruutuun", pyöri ruudun takana ja tuli sitten eturajalle (vähän yli), peruuttamalla ruutuun ja ekalla käskyllä maahan. Kävelin kuvion ja kutsuin; tuli hyvällä vauhdilla (töminästä päätellen) ja oikeaan paikkaan, huitas vähän musta ohi, mutta palasi pa oikeaan paikkaan

*Kaukot

Alkuun tarvi kaksi maahan käskyä? outoa? i-s-m-s-m, teki kaikki siirrot ekalla, ei edes peruutellut iha kauheasti, mutta seilasi vähän. ja vinkui. Nousi ekalla pa paluussa. Mutta teki kaikki siirrot ekoilla, eikä yhtään omiansa väliin!

*Tunnari

Ympyrä. Vein oman ja palasin B luokse, koitin rauhoitella ja lähetin. Ryykäsi taas kiire,kiire, kiire fiiliksellä, kapulat lenteli ja nosteli muutamaa, otti viimein väärän ja palautti laukassa aika vähän pureskellen. Kävin "asentamassa" omaa uudelleen ja sitten kesti kantti haistella oma esille ja palautus pa. palkkasin tähän.

---------------------

Satsun kanssa spekuloitiin tuota tunnarin alun vauhdin poisottoa, että malttais haistella nätisti. Kokeilin jäämällä varmistamaan aika lähelle kapuloita ja huomautin käskyllä "nätisti". Ekalla yrityksellä kehotus oli aika voimallinen, B pysähtyi miettimään hetkeksi ennen kuin jatkoi haistelua (uudella käskyllä). Kokeiltiin vielä pari, jotka palkkasin riemukkaasti heti oman nostosta. Seurauksella se, että meni seuraavaksi ja nosti oman+ jäi seisomaan se suussa... En saa olla näin hölmä ja palkata pelkkiä nostoja!!! Blondi tarvii sen palautuksen kans, ettei ala kouluttamaan mua!

Otin vielä ruudun paikka+ nopeaa stoppia alustalle ja hypyn kautta lt pysähdykset ja yhden suoran sivulletulon. Luoksetuloa kannattais nyt ketjuttaa myös takaperin (neuvoi valkku).

Tulipahan treenattua aika paljon, pakkasta -18,5c, näpit jäässä. Mutta ihanaa huomata, kuika Blondin kestävyys on parantunut! Tekemisessä on aika eri meininki kuin aikaisemmin.